Top Local Places

Inova It As

Havnegata 28, Narvik, Norway
Business services
advertisement

Description

- - -  Din IT-avdeling og partner - - -
Vi leverer datamaskiner og utstyr, samt alle nødvendige
IT-tjenester til bedrifter og offentlige virksomheter.  Vi leverer servere, PC-er og annet datautstyr fra de mest kjente produsentene i markedet og syr sammen løsninger med smarte innovative metoder.

Vi kan være «din IT-avdeling» og ta hele ansvaret for drift og administrasjon av IT-systemene - alt fra PCer, nettbrett og smartelefoner til nettverk, servere og skyløsninger.

La oss hjelpe DEG til å bli bedre med smarte IT løsninger!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi ønsker alle kjente og kjære en god jul!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi har nå fått svarene på kundeundersøkelsen vi utførte i november og kan stolt presentere resultatet. Med nesten 60 besvarelser kommer vi ut med et totalt snitt på 5,34 av 6 mulige poeng! Dette må kunne sies å være bra og vi er nesten mer fornøyd med at over halvparten av de som har svart på undersøkelsen har anbefalt oss til andre firma. Et godt tegn på fornøyde kunder! Vi scorer 5,6 på «Mottak og behandling av kundehenvendelser» og 5,5 på «Serviceinnstilling». Der vi imidlertid scorer lavest med bare 4,6 av 6 er på «Informasjon om nye løsninger». Derfor velger vi å gjøre en større satsning på nyheter på vår Facebookside / webside / nyhetsbrev med informasjon, gode tips og annet nyttig innhold i tiden fremover. Vi legger oss ikke på latsiden på grunn av en positiv undersøkelse, men jobber hardt for å nå hele 6 av 6 poeng neste gang. ;)

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Adcom Narvik's post

Vi tilbringer helgen på konferanse i Oslo for å oppdatere oss på hva som skjer i markedet, slik at vi best mulig kan veilede våre kunder til å ta de rette valgene. Konferansen hadde også et rikholdig messeområde hvor vi ble presentert de nyeste godbitene fra de største mobilprodusentene.

Photos from Adcom Narvik's post
facebook.com

Timeline Photos

Nye lanseringer fra Microsoft i kveld. Lurer du på hvilken mobil du skal kjøpe? Trenger du et nettbrett som er like kraftig som en bærbar pc? Eller vil du teste det Microsoft kaller "Den raskeste 13 tommers pcen"? Les mer om dette her: http://adcom.no/nye-lanseringer-fra-microsoft/

Timeline Photos
facebook.com

Adcom Narvik's cover photo

Adcom Narvik's cover photo
facebook.com

Adcom Narvik

Adcom Narvik
facebook.com