Top Local Places

Inova It As

Havnegata 28, Narvik, Norway
Business services

Description

ad

- - -  Din IT-avdeling og partner - - -
Vi leverer datamaskiner og utstyr, samt alle nødvendige
IT-tjenester til bedrifter og offentlige virksomheter.  Vi leverer servere, PC-er og annet datautstyr fra de mest kjente produsentene i markedet og syr sammen løsninger med smarte innovative metoder.

Vi kan være «din IT-avdeling» og ta hele ansvaret for drift og administrasjon av IT-systemene - alt fra PCer, nettbrett og smartelefoner til nettverk, servere og skyløsninger.

La oss hjelpe DEG til å bli bedre med smarte IT løsninger!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Telenor melder til oss at det oppleves store problemer i mobilnettet for øyeblikket. Problemene gjelder i hovedsak tale, men både SMS og datatrafikk er også påvirket. Det jobbes på spreng for å få løst problemet, men det er ennå ikke satt et tidspunkt for retting. OBS! Telenor oppfordrer kunder til å IKKE slå av og på mobilen da det kan føre til problemer med oppkobling. Lik denne statusen å få for oppdateringer når vi hører mer fra Telenor.

facebook.com

Cryptolocker har mutert. Schibsted, VG, Teknisk Ukeblad og digi.no ble rammet

Det er snart helg, men først en viktig påminnelse. Sørg for at bedriften til enhver tid har ekstern backup som automatisk oppdaterer seg løpende. Konsekvensene kan bli store om ikke dette er på plass. Det siste året har en del bedrifter fått krypteringsvirus (såkalt ransomware) på sine PC-er. Dette har ofte slått ut i at det meste av brukerens og bedriftens data har blitt kryptert (Dokumenter, bilder, tegninger etc.). Problemet er at viruset gjerne endrer sin signatur og/eller angrepsmetode slik at vi ser at antivirus/brannmur-systemene ikke alltid klarer å detektere dette. I tillegg kommer viruset, så å si uten unntak, inn i systemene ved at en bruker aktivt har klikket på en link/startet et program som har forårsaket infeksjonen. Det beste virkemiddelet man har er derfor bevisstgjøring av ansatte. Viruset kommer som regel som vedlegg i en e-post forkledd som jobbsøknad, innkjøpsordre, bestilling eller som en e-post fra Posten Norge med pakkesporing. Kontakt oss på 76944377 for mer informasjon om backupløsninger og sikkerhet.

facebook.com

Personlig produktivitet med Office 365

facebook.com

Adcom Kristiansund

Godt nyttår alle sammen! Kom gjerne innom og hent deg en ny musematte med 2016 kalender.

facebook.com

Quiz

NEAR Inova It As