Top Local Places

Hegra Sparebank

Einar Bergs veg 1, Hegra, Norway
Local Business

Description

ad

Hegra Sparebank er Stjørdals eneste lokale bankalternativ.Litt nærmere - litt mer personlig - MYE triveligere!Nå treffer du oss også på Facebook!Sjekk hjemmesiden:www.hegrasparebank.no

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Lanserer Vipps Go for lag og bedrifter

Da er VIPPS på plass i banken, og Kari er selvsagt på saken for Hegra Sparebank sine kunder! Snart kommer det invitasjon til kundekvelder til våre lag- og foreningskunder og bedriftskunder, der Kari presenterer mulighetene. VIPPS gjør betalingssystemene våre enda mer komplett, og tjenestene vi kan tilby kundene våre enda bedre. Og VIPPS - så ønsker vi samtidig GOD HELG! :)

facebook.com

Timeline Photos

Vi er i gang med Boligmessa! :)

Timeline Photos
facebook.com

Tips når du skal kjøpe bolig ved Karianne Amlie.

Husk BOLIGMESSA i morgen torsdag - Quality Airport Hotel Stjørdal kl 18-21. Karianne Amlie fra Boligjakten på TV3 kommer -kommer du? Mens vi venter på messa, får du med deg noen raske tips fra Karianne :)

facebook.com

Boligmessa Stjørdal 27. april

Husk Boligmessa! Karianne kommer - kommer du? :)

Boligmessa Stjørdal 27. april
facebook.com

Timeline Photos

Mange er interesserte i å høre mer om hvordan de kan bli medeiere i lokalbanken, og det har vært meget stor interesse for informasjonsmøtene vedrørende egenkapitalbevis så langt! Vi minner om gjenstående informasjonsmøter: Hegra - Bankhjørnet - torsdag 27. april kl 10:00 Stjørdal - Triangel Park - tirsdag 2. mai kl 10:00 og kl 18:00 Meråker - Fonnfjell hotell - mandag 8. mai kl 18:00 Mer info og påmelding: se www.hegrasparebank.no Velkommen :)

Timeline Photos
facebook.com

Boligmessa Stjørdal 27. april

Enten du skal spare til din første bolig, tenker på boligbytte, eller regner med at du snart skal hjelpe barna inn i boligmarkedet: her er det mange nyttige tips å plukke med seg! Vi byr på: -Messe med ministands og enkel servering - møt lokale aktører innenfor boligbransjen -Innlegg fra Thomas Lidal Jamne (advokat Pretor): Egenkapitalkrav ved kjøp av bolig. Hva bør du tenke på hvis du skal stille kausjon for boliglån? -Innlegg fra Karianne Amlie (Aktiv-megler, og kjent fra Boligjakten på TV3). Karianne er et fyrverkeri som må oppleves - og en drivende dyktig eiendomsmegler som har mange tips å komme med. -Paneldiskusjon Kvelden ledes av konferansier Tor Idar Aune. Ingen påmelding nødvendig, men legg gjerne igjen et "Skal" her på Facebook :) Vi håper å se deg på Boligmessen. Velkommen!

Boligmessa Stjørdal 27. april
facebook.com

Timeline Photos

Karianne Amlie fra Boligjakten (TV3) kommer på Boligmessa - kommer du? Vi sees på Quality Airport Hotel Stjørdal kl 18:00 torsdag 27. april! :) Se mer info på www.hegrasparebank.no. Velkommen!

Timeline Photos
facebook.com

Trøbbel med innlogging til skattesjekk

Mange som vil sjekke skatten nå på morran - så da ble det trøbbel med BankID. Vi regner med dette løser seg utover dagen når trykket på løsningen avtar - så her er det bare å smøre seg med tålmodighet og prøve igjen litt senere i dag.

facebook.com

DNB advarer mot «svært troverdig» svindelforsøk

Les - og IKKE bli lurt!

facebook.com

Hegra Sparebank

Whooop whooop!!! Vi har fått et forfall, og dermed har vi to billetter til å dele ut. Dermed ble det bonuspremie på CECILIE SOLØY, som inviterte med seg Toril Kristensen. Gratulerer og kos dere på konsert!!! (Sjekk meldingsboksen din Cecilie ;) )

Hegra Sparebank
facebook.com

Hegra Sparebank

Billettene ble trukket nå kl 21:00! Vi gratulerer Randi Raaen som ville invitere Tove Ellinor Aalberg, og Kim Dragsten som ville ta med Lina Rebekka Røsten. Sjekk meldingsboksen, dere får en melding fra oss ganske straks 😊 Riktig god fornøyelse! Til dere som ikke vant denne gangen - følg med på siden vår, plutselig kommer det en ny sjanse!

Hegra Sparebank
facebook.com

Photos from Hegra Sparebank's post

PÅSKEEGG PÅ FORSKUDD :) Lenge siden vi har drysset overraskelser over Facebook-følgerne våre nå - så nå er det jammen på tide! Til gjengjeld deler vi en skikkelig godbit denne gangen - eller nærmere bestemt 2 x 2 godbiter! :) Vi har fire kjempegode billetter til den utsolgte konserten med Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes i Kimen på fredag - som vi gir bort to og to. Bruk kommentarfeltet, og tagg en venn du vil ha med deg på konsert - så trekker vi to heldige vinnere torsdag kveld :) PS: For å få med deg overrakelsene på siden til Hegra Sparebank, kan det være lurt å like siden om du ikke allerede har gjort det ;)

Photos from Hegra Sparebank's post
facebook.com

Quiz

NEAR Hegra Sparebank