Top Local Places

Blixland Gård og Hestesenter

Myraveien 55, Tomter, Norway
Equestrian Center

Description

ad

Blixland Hestesenter er et aktivt ridesenter med undervisning hele året med kompetente beridere og instruktører.   Gjennom sommeren 2013 kommer vi til å ha flere uker med rideleir på Blixland , og noen  spisset mot feltritt. Rideleir 2016

Nå er kursplanen for sommerferien klar. Vi satser på å få til en spennende og variert kurs- og treningssommer. Vanlig rideleir, feltrittsleir, treningsleir for ungdom og voksene i sprang og dressur. Med dette vil det bli et bredt og godt tilbud til ryttere på alle nivåer og i alle aldere.


Rideleir aktiviteter

Når du ankommer rideleir får du utdelt hest eller ponni som passer for deg. Rideundervisningen tilpasses rytterens ferdigheter og deltagerene blir delt inn i små grupper etter ridemessig nivå. Som regel er man ikke mere enn 5 på gruppa. På rideleir rir vi to ganger om dagen med unntak av søndag og onsdag. I løpet av uken som rideleiren varer, vil du blant annet få være med på følgende:
Undervisning i dressur, sprangridning og feltritt.
Rideturer i skogen.
Teori om forskjellige tema
Og selvsagt må vi prøve oss på litt gymkhana/ mounted games.
Det blir også:
Praktisk stallopplæring
Fôring, måking, flising og rutiner i stallen
Pussing og stell av hest og utstyr,
Praktisk og teoretisk kunnskap om ulike hesteraser, hestens anatomi og mye mer.


www.blixland.no/rideleir

Om kveldene blir det grilling og forskjellige kveldsaktiviteter.

klikk her for påmelding:
http://www.blixland.no/rideleir/pamelding.html

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Det er fortsatt mulig å være med på Voksendag 17/2. Det blir to gode ridetimer med en hyggelig, varm lunsj imellom. Vi har voksne, erfarne instruktører, godt trente hester og stor, fullisolert ridehall. Deltakere på alle nivåer, fra nybegynner til erfaren, kan være med. Pris kr. 1.200,-. Påmelding til post@blixland.no. Velkommen til en lærerik hestedag for voksne på Blixland!

facebook.com

Har du lyst til å finne på noe "hestelig" med barna dine denne helgen? På lørdag kl. 11.00 - 14.00 arrangerer vi "bli kjent i stallen"- dag for de mindre barna. Dette blir en hyggelig dag med stell og kos med ponniene våre, litt "stallarbeid" og litt ridning. Pris kr. 300,-. Ta kontakt med oss på post@blixland.no hvis dere har lyst til å komme.

facebook.com

På Blixland er det for øyblikket 55 hester og 14 hunder. I dag har hundene reist avgårde, de skal delta på Femundsløpet som er Norgesmesterskap i hundeslede kjøring. Daniel er med for første gang med sitt eget spann. 8 hunder stiller til start. Guinnes, Foxy, Trulte, Grøten, Jippi, Micke, Suse og Mons. 5 av hundene er unge, og har ikke gått så langt løp før, så det blir spennende å se om de holder god fart hele veien til mål. Vi ønsker dem lykke til! Starten går fredag kveld.

facebook.com

Til alle hestefrelste barn, ungdom og voksne; Her er vinterens og vårens foreløpige helgekursoversikt: 10/2: Bli trygg i stallen dag. 11.00-14.00. Nybegynnere, barn. 11/2: Ponnidag. Lett øvet/øvet. Barn/ungdom 17/2: Voksendag. Kun 8-10 plasser. Alle nivåer. 3/3: Voksendag, Alle nivåer. 4/3: Voksendag. Alle nivåer. 14/4: Riddertrening (ta kontakt med riddersport.no) 14/4-15/4: Voksenkurs. Alle nivåer. 20-22/4: Foreldre/barn-kurs. Alle nivåer. 25-27/5: Feltrittskurs. 16/6: Jaktdag riddersport (ta kontakt med riddersport.no) Spørsmål og påmelding til post@blixland.no. Velkommen til en aktiv og lærerik vinter og vår på Blixland!

facebook.com

facebook.com

Vi har noen ledige plasser i rideskolen, både for barn/ungdom og voksne: Mandager: kl. 17.00, 12-16 år, Øvet/Erfaren. 2 ledige plasser Tirsdager: kl. 16.00, voksne, Øvet. 5 ledige plasser Kl. 17.00, 12-16 år, Øvet/Erfaren. 2 ledige plasser Onsdag: kl. 16.00, 6-12 år, Nybegynner/lett øvet. 1-2 ledige plasser. Vi har erfarne instruktører og godt ridde hester og ponnier. Fullisolert ridehall. Hyggelig miljø. Ta kontakt på post@blixland.no for mer informasjon eller påmelding.

facebook.com

I mars har vi satt opp Voksendager lørdag 3/3 og søndag 4/3. Da blir det to fine ridetimer, med en god, varm lunsj imellom. Litt teori blir det også. Deltakere på alle nivåer er velkommen, alt fra nybegynnere til erfarne ryttere. Vi har voksne, erfarne instruktører og hester som passer for alle type ryttere. Det er også anledning til å ta med egenhest. Pris kr. 1.200,-. Påmelding til post@blixland.no. Velkommen til en lærerik hestedag på Blixland!

facebook.com

Søndag 11/2 blir det Ponnidag på Blixland. Passer for barn og ungdom som vil ri og lære mer om ridning og ponnistell. Det blir to ridetimer med en hyggelig lunsj i mellom. Litt ponnistell og stallarbeid. Vi har ponnier i "alle farger og fasonger" som passer til barn og ungdom på ulike nivåer, og inspirerende ridelærer. Pris kr. 980,-. Påmelding til post@blixland.no.

facebook.com

Vi inviterer til "bli trygg med ponni og hest" dag lørdag 10/2, kl. 11.00-14.00. Da steller og koser vi med ponniene, gir dem litt lunsj, gjør litt stallarbeid og rir litt. Blide Thea er ansvarlig den dagen. Pris kr. 300,-. Passer for barn og ungdom som har lyst til å lære mer om hest og stall. Foreldre må være til stede sammen med de mindre barna. Påmelding til post@blixland.no

facebook.com

Tidligere i vinter åpnet den fine, nye Blixland Bro. Nå skal de gjøre den helt ferdig, så broen vil være stengt fra kl. 07.00 til kl. 19.00 på hverdagene. Dette varer frem til 9/2, eller så fort de er ferdige med arbeidet. I denne perioden blir det omkjøring som tidligere, altså RV 120 gjennom Tomter sentrum mot Lillestrøm. Etter ca. 1 km., ta av første vei til høyre. Følg skiltign.

facebook.com

Førstkommende lørdag tilbyr Kaia privatundervisning fra kl. 10.00 til kl. 17.00. Kom gjerne med egen hest, eller få time på en av våre skolehester/ponnier. Man kan få time alene, eller komme som gruppe og få time flere sammen. Ta kontakt på post@blixland.no.

facebook.com

Send en melding til meg (Malin Kimberly Jahr Reinhart) om du vil ha bildene i full kvalitet eller slettet. Jeg er ingen profesjonell fotograf - så jeg blekager at ikke alle bildene er 100% i fokus. Dere kan bruke bildene selv akkurat som dere vil :) Takk til Mariell Sivertsen som tok over kameraet da jeg satt i salen.

facebook.com

Quiz