Top Local Places

Den store cykelsmed

Skelagervej 7, Aarhus, Denmark
Local business

Description

ad

Salg af nye cykler-tilbehør-reservedele. Reparationer af cykler udføres. Mit koncept er at yde en rigtig god service, for en tilfreds kunde kommer altid tilbage og dette er hvad jeg kalder for boomerangeffekten. Det er meget vigtig for mig, at overholde alle aftaler med kunden, da jeg ikke udskifter noget på kundens cykel, uden at aftale det med kunden først. Kunden vil modtage en SMS, så snart deres cykel er klar.

Vi har salg af de fire helt store cykelmærker, som Centurion, Nishiki, Winther og Raleigh, og som vi ved, er de meget anerkendte mærker og en solid cykel til hr. og fru Danmark. De modeller der ikke findes i butikken, kan bestilles hjem så hurtig vi kan. De fleste af modellerne kan haves hjemme, næste dag. Man skal være opmærksom på, at der måske kan være en forsinkelse, hvis varen er i rest ordre eller at det er speciale model.

Vi vil også gøre meget i el Cykler. El cyklen er kommet for at blive, der er en rivende udvikling inden for dette produkt lige nu. El cyklen hjælper mange i hverdagen både i erhvervet og i privaten. Den giver lige det ekstra skub for dem som har brug for hjælp.

Vi vil gerne gøre alle vore kunder tilfreds med den rette cykel.
De fleste cykler kan jeg lave inden for 24 timer. Her tænker jeg på lapning, udskiftning af dæk, slanger, bremser, udskiftning af kæde, samt det bagerste tandhjul.
Større reparationer vil jo nok tage mere tid, men jeg ligger stor vægt på at klargøre cyklen så hurtig jeg kan.


Jeg er altid klar til, at lave et godt tilbud. Der kan altid sendes en mail, SMS eller ringes.

Mit firma er nyt og jeg håber at i cykelejere vil benytte jer af mig. Jeg vil gøre alt, for at mine kunder vil få en rigtig god oplevelse.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Den store cykelsmed's post

Her er de første nye El cykler model 2016, og der er flere på vej. Som noget nyt i vores butik har vi fået MBK med krank motor. Vi er friske og du også det, så kom ud og få en prøve køre tur.

Photos from Den store cykelsmed's post
facebook.com

Timeline Photos

Vi vil gerne ønske alle et rigtigt godt nytår , vi glæder os meget til at se jer her i det nye år . 🚴🏻 Med venligt hilsen Den Store Cykelsmed , og personale 🚴🏻

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Den store cykelsmed