Top Local Places

Café Faust

Åboulevarden 38-42, Aarhus, Denmark
Restaurant/cafe

Description

ad

Café-retter for enhver smag. Om man er til en lækker burger med oksefilet eller til en let anrettet snacktallerken, så er Café Faust stedet.  Café Faust er beliggende på Åboulevarden i hjertet af Århus.
Er man på udkig efter lækker brunch, en solid frokost eller en delikat 3-retters menu er Café Faust det rette sted.

Vores caféretter spænder vidt og der er noget for enhver smag. Om man er til en lækker burger med oksefilet eller til en let anrettet snacktallerken, så er Café Faust stedet.  

Vores dygtige kokke sammensætter en spændende ala carte menu inspireret af årstiden og dens aktuelle råvarer. Aftendinneren kan bestilles hver dag mellem 18.00 og 21.30.

Inspireret af årstiden og et ganske bestemt vindistrikt afholder Café Faust jævnligt vinforedrag hvor der serveres 3 retter mad og udvalgte vine. Se vores hjemmeside for mere information.

Fredage og lørdage fra kl. 22.00 forvandles cafeen til en hyggelig natklub med en afslappet atmosfære. Vores dygtige bartendere laver lækre cocktails men kan også servere en kold øl fra hanen.

Vi kan ydermere tilbyde mad ud af huset. Om du skal være vært til årets fest, konfirmation, fødselsdag eller bare en hyggelig middag, så sammensætter vores kokke en menu specielt til jer.


Bordbestilling kan ske på telefon: 86 19 07 06 eller via vores hjemmeside..  

Ved bestilling af bord til mere end 8 personer, send da en mail til info@cafefaust.dk.

Vi glæder os til at se jer!

Café Faust

CONTACT

Quiz

NEAR Café Faust