Top Local Places

Nucleus Forlag ApS

Lundingsgade 33, Aarhus, Denmark
Educational Supply Store

Description

ad

Nucleus som er Foreningen af Danske Biologers Forlag er stiftet i 1977. Forlaget udgiver materialer til biologi og bioteknologi til ungdomsuddannelserne.  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

NYHED: BIOTEKNOLOGI A - BIND 1 ER UDKOMMET! Første bind i den nye serie af grundbøger til STX-faget Bioteknologi A er nu udkommet. Bøgerne er allerede på vej til modtagere af forlagets bogservice og vi arbejder på højtryk for også at få afsendt alle de forudbestilte eksemplarer af bogen. Bogen kan købes på: https://www.nucleus.dk/boeger/trykte-boeger/bioteknologi-a-bind-1-detaljer hvor man også vil kunne finde supplerende materialer til bogen.

facebook.com

BØGER TIL BIOLOGI A - KEMI B STUDIERETNING Nucleus har flere titler målrettet studieretninger med Biologi A. Følgende fire titler er skrevet til Biologi A, men dele af dem kan også med fordel benyttes på B-niveau hold. - Biokemibogen 2. udgave - Fysiologibogen 2. udgave - Genetikbogen B+A - Økologibogen Læs mere om bøgerne og find supplerende materialer dertil på www.nucleus.dk Ønsker man at gennemse bøgerne digitalt har lærere vha. uni-login gratis adgang på https://gymportalen.lix.com

facebook.com

BIOTEKNOLOGI A - BIND 1 Indholdsfortegnelsen til bogen kan allerede nu findes på: bogens hjemmeside, hvor den også kan forudbestilles: https://www.nucleus.dk/boeger/trykte-boeger/bioteknologi-a-bind-1-detaljer På hjemmesiden vil der løbende blive tilført supplerende materialer til bogen.

facebook.com

FORUDBESTIL DEN NYE GRUNDBOG TIL BIOTEKNOLOGI A Bioteknologi A - bind 1 kan nu forudbestilles via forlagets hjemmeside www.nucleus.dk. Bogservice og forudbestillinger forventes leveret den 1. november 2017. Bogen koster 290,- eksl. moms.

facebook.com

NYHED: NY SERIE AF GRUNDBØGER TIL BIOTEKNOLOGI A 1. November 2017 forventer Nucleus Forlag at udgive første bind i en ny serie af grundbøger til STX-faget Bioteknologi A. Bogen udsendes i bogservice. Bind 1 indeholder 7 kapitler med følgende titler: - I gang med bioteknologi - Cellernes biologi og kemi - Proteiner og enzymer - Se på DNA - Mikrobiel vækst og produktion af bioethanol - Probiotika og produktion af yoghurt - Genetik Bind 1 er skrevet til brug i 1 g. Bind 2 og 3 forventes at udkomme til skolestart i henholdsvis august 2018 og august 2019. Bøgerne er rigt illustreret. De tre bind vil tilsammen dække kernestoffet og udvalgt supplerende stof i 2017 læreplanen . Hvis I har spørgsmål eller kommentarer til bind 1 eller serien som helhed er I mere end velkomne til at kontakte forlaget. Følg med her på Facebook og på forlagets hjemmeside www.nucleus.dk for flere informationer de kommende uger.

facebook.com

Biologi i udvikling B-niveau er nu udkommet og udsendt i bogservice. Bogen kan med fordel benyttes sammen med den populære C-niveau bog "Biologi i udvikling". De to bøger dækker tilsammen hele kernestoffet fra 0 til B-niveau biologi, som det fremgår af 2017 læreplanen. Bemærk at kapitlet Mikrobiologi, der indgår i den nye B-niveau bog er skrevet så dele eller hele kapitlet med fordel kan læses allerede på C-niveau. Kapitlet er frit tilgængeligt på forlagets hjemmeside og dækker sammen med C-niveau bogen hele kernestoffet til biologi C som det fremstår af 2017 læreplanen. C-niveau bogen har desuden en del stof der enten kan indgå som supplerende stof eller som en del af kernestoffet på B-niveau. Læs mere om de to grundbøger og forlagets mange andre titler på www.nucleus.dk.

facebook.com

Biologi i udvikling B-niveau er nu på vej i tryk! Bogen kan allerede nu forudbestilles på www.nucleus.dk og udsendes med forlagets bogservice i starten af august. Forventet levering på skolerne af forudbestillinger og bogservice medio uge 32. Den nyskrevne bog dækker sammen med bogen "Biologi i udvikling" samlet set såvel kermestof som supplerende stof i biologi på B-niveau.Bioteknologiske metoder og anvendt matematisk analyse er inkluderet i flere forskellige kapitler. Bogen er tilpasset de nye læreplaner og indeholder seks kapitler: - Hormoner - Nervesystemet - Immunsystemet - Anvendt bioteknologi - Overdrevenes økologi - Mikrobiologi (findes frit tilgængeligt allerede nu på www.nucleus.dk) Da mikrobiologi fremover er kernestof også på biologi C, har forlaget besluttet at gøre det nyskrevne mikrobiologikapitlet frit tilgængeligt på forlagets hjemmeside. Kapitlet er skrevet så dele eller hele kapitlet også kan bruges på C-niveau. Kapitlet kan derfor med fordel benyttes sammen med C-niveau bogen Biologi i udvikling, der så til fulde dækker C-niveau kernestoffet og supplerende stof som de fremstår i de nye læreplaner.

facebook.com

ÆNDRINGER - Personale Den 1. maj 2017 er der sket en række personaleændringer på forlaget, da tidligere direktør Birthe Møller Nielsen har valgt at gå på pension. På forlaget vil I fremover kunne træffe direktør Frank Grønlund Jørgensen og administrationschef Birthe Søndergaard Villadsen. Kontaktoplysninger på alle forlagets ansatte kan ses på http://www.nucleus.dk/kontakt.

facebook.com

Nyhed fra Nucleus Regnskoven på tværs er en temabog skrevet til den naturvidenskabelige faggruppe i hf. Bogen kan også benyttes i naturvidenskabeligt grundforløb på stx. Du kan bestille og læse mere om bogen på forlagets hjemmeside: http://www.nucleus.dk/boeger/trykte-boeger/regnskoven-p%C3%A5-tv%C3%A6rs-detaljer På hjemmesiden findes supplerende materialer og opgaver til bogen.

facebook.com

I-bogen biologi i udvikling indeholder et omfattende antal mouse-over ordforklaringer der hjælper eleverne med forståelse af fagbegreberne. Ønsker man en alfabetiseret ordforklaringsliste der også med fordel kan bruges med den fysiske bog kan den nu findes på følgende link: http://tinyurl.com/hr9ozrt

facebook.com

Den prisvindende i-bog Biologi i udvikling bliver løbende opdateret og udvidet med nye interaktive elementer. Prøv den nyudviklede interaktive opgave om brug af fluorescens-PCR teknikken til undersøgelse af kromosomtalsanomalier. De tilfældigt genererede opgaver træner elevernes analytiske færdigheder og faglige forståelse. Den interaktive opgave er endnu ikke integreret i i-bogen men kan i foråret 2017 sammen med en tilhørende vejledning findes og afprøves på følgende links: Opgave: http://tinyurl.com/htk7464 Vejledning: http://tinyurl.com/h5nkrrw Husk at lærere har gratis adgang til alle digitale materialer fra Nucleus på Lix/Gymportalen.

facebook.com

Godt nytår fra Nucleus Fra 1. januar 2017 skal alle digitale produkter tilgås via Lix/Gymportalen. Den gamle gymportal er ikke længere tilgængelig. Hvis du ikke allerede har hentet Lix/Gymportalen applikationen, gøres det fra følgende link: https://gymportalen.lix.com/da/signup Husk at lærere med Uni-login har gratis adgang til alle digitale titler på Lix/Gymportalen. Vi har selvfølgelig stadig alle vores mange kvalitetstitler som fysiske bøger. Disse kan ses og bestilles på www.nucleus.dk

facebook.com

Quiz

NEAR Nucleus Forlag ApS