Top Local Places

PE3A BusinessAntropologi

Marselis Tværvej 4, Aarhus, Denmark
Consulting/business services

Description

ad

BusinessAntropologi.Organisationsudvikling.KulturRevolution.Kulturforandring.Fusioner.Virksomhedskultur.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hvordan konfronterer jeg en besværlig medarbejder? | PE3A - Business Antropologi

Sólbjørg havde en besværlig medarbejder. Se her hvad jeg rådede hende til at gøre.

facebook.com

40 skridt til at skabe forandringer. Få dem her!

At lave forandringsprocesser i virksomheder kan sammenlignes lidt med at poppe pop-corn. Se her hvorfor og lær hvordan du griber forandringen an. Skridt for skridt.

facebook.com

Hvordan håndterer du medarbejdere med forskellige kulturel baggrund?

Er du leder og har du medarbejdere med en forskellig kulturelle baggrund? Ofte giver de forskellige kulturelle baggrunde lige et par ekstra udfordringer til dig som leder, men der er hjælp at hente.

facebook.com

Hvordan løser jeg en værdikonflikt mellem medarbejdere? Sådan løser du en medarbejderkonflikt | PE3A - Business Antropologi

Har du oplevet at være fanget i en værdikonflikt med en kollega? Eller at have medarbejdere der er fanget i en konflikt med hinanden? Dét havde Pernille - og hun bad om mit råd til at løse den.

facebook.com

Hvad kan vi lære om virksomhedskultur af en brite? | PE3A - Business Antropologi

Nogle gange er det nemmere at få øje på vores egen kultur, når vi ser den gennem andres øjne - f.eks. fra en brites. Og det samme gælder faktisk virksomhedskultur. Se her hvad andre ser om os.

facebook.com

Hvordan skaber vi tid til forandringer?

Charline skulle hjælpe sin arbejdsplads igennem en forandringsprocess fra pionerfasen til differentieringsfasen, men havde svært ved at finde tiden til det. http://buff.ly/1PhLNZS

facebook.com

Karrierekvinder søger forbilleder med familie

Pernille Hjortkjær fra PE3A BusinessAntropologi er blevet interviewet til Berlingske om hvorfor rollemodeller er vigtige - også for karrierekvinder. Er rollemodeller også vigtige for dig?

facebook.com

Skab den virksomhedskultur I ønsker | Krifa Podcast

Vil du vide mere om hvad virksomhedskultur er? Lyt til denne KRIFA-podcast hvor Pernille Hjortkjær fra PE3A BusinessAntropologi giver sit bud på, hvordan du kan arbejde med virksomhedskultur. http://buff.ly/1S1BBoW

facebook.com

GRATIS GUIDE: Sådan spotter du jeres virksomhedskultur

Virksomhedskultur er AFGØRENDE for en virksomheds succes. Lær at spotte virksomhedskulturen med få værktøjer. Få en GRATIS guide fra PE3A BusinessAntropologi her:

facebook.com

Timeline Photos

After darkness came the light! Smuk januar-sol over mit skrivebord. Planlægger årets artikler om WorkLifeBalance og virksomhedskultur. Hvilke temaer eller emner vil du gerne have belyst i forhold til dit arbejdsliv og kulturen i din virksomhed eller på din arbejdsplads? #hjortkjaerbiz #pe3a #pe3abusinessantropologi #pernillehjortkjaer #worklifebalance #virksomhedskultur #arbejdspladskultur #organizationalculture #hjemmearbejdsdag #hjemmearbejdsplads #workingmumsirl #workingmum #businessbabe

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR PE3A BusinessAntropologi