Top Local Places

KommunikerBedre

Filmbyen 21, 4. sal, Aarhus, Denmark
Education

Description

ad

KommunikerBedre er et samarbejde mellem en journalist, en kommunikationsmand og en komiker med en fælles passion for at undervise. Vi kan simpelt hen lide det. Her poster vi tips og nyheder om bedre formidling.
Se hvad vi kan på www.kommunikerbedre.dk

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Vil du lære at undervise andre, så de lærer det effektivt? Nyt kursus for ledere, oplægsholdere og fagpersoner, der vil lære fra sig.

facebook.com

Lær at skrive journalnotater, delmål og evalueringer, som dine kollegaer kan bruge aktivt i det pædagogiske arbejde. Kurset "Dokumentation, der virker" er for ansatte på sociale tilbud. Og del gerne :)

facebook.com

facebook.com

KommunikerBedre - Kurser Kursus Formidling Kommunikation Skrive Aarhus

Vil du med på kursus? Lær at undervise – 2 dages intensivt kursus Til alle, der underviser og holder oplæg - eller gerne vil i gang med det. Tid: 26-27 september – fra kl. 10 om morgenen til sen aften og hele næste dag. Sted: Aarhus Pris: 1850 kr. – inklusive to gange frokost, en 3 retters aften-menu og kaffe/te og kage ad libitum. Overnatning: Det finder man selv, men vi er gerne behjælpelige. I KommunikerBedre.dk samarbejder vi med en del kollegaer om at undervise: I journalistik, i kommunikation og i dokumentation. Og vi vil gerne samarbejde med endnu flere. Samtidig har flere spurgt, om vi ikke snart genopliver ”Lær at undervise”. Det er nemlig et fedt kursus, der kørte over 10 år i den journalistiske efteruddannelse. Det er den anden grund til, at vi holder kurset. Indhold: På kurset lærer du de pædagogiske fif og forståelser, der gør undervisning til en faglig udfordring. Uanset om du holder kurser eller bare skal holde et oplæg, så handler det alt sammen om læring. Du lærer: ... hvordan voksne mennesker lærer, og hvad det betyder for de input, du giver dem ... at sætte realistiske læringsmål og planlægge undervisningen derefter ... hvordan du involverer kursisterne aktivt i undervisningen og stadig holder kursen ... at se modstand og vanskeligheder som en faglig udfordring – og ikke tage det personligt Form: Kurset er i sig selv en model for god undervisning. På to intensive dage kommer alle deltagere til at undervise og få feedback. Men først rustes man med pædagogisk teori, konkrete fif og et minimum af sparring, der sætter deltagernes egne erfaringer og viden i spil. Og én ting lover vi: Det bliver sjovt! Bemærk, at du som en kickstart får nogle små opgaver inden kurset. Undervisere: Jesper Kjems, partner i KommunikerBedre.dk. Ud over at undervise – på steder som Future Company, Agro Business Park og Update – er Jesper i gang med at tage en kandidatgrad i didaktisk it-design. Lars Møller, partner i KommunikerBedre.dk. Har bl.a. arbejdet som trainer of trainers på journalistskoler, presseinstitutter og universiteter rundt om i verden I KommunikerBedre.dk arbejder vi med didaktik og pædagogik både som kursusudviklere, og når vi træner ressourcepersoner på forskellige arbejdspladser i Danmark – og sjovt nok er udfordringerne ofte de samme herhjemme som under fremmede himmelstrøg: Udfordringen er at få nogle mennesker og organisationer til at gøre noget andet efter kurset. Se mere på www.kommunikerBedre.dk.

facebook.com

Quiz

NEAR KommunikerBedre