Top Local Places

Teknikföretagen

Storgatan 5, Stockholm, Sweden
Organization

Description

ad

Teknikföretag formar framtiden, och vi hjälper dem att lyckas. Teknikföretagen är arbetsgivarorganisationen som ger kreativiteten utrymme. Vi finns över hela Sverige och bistår 3500 teknikföretag i arbetsrätt och branschfrågor, så att de kan fokusera på att utveckla varor och tjänster i världsklass. Teknikföretag formar framtiden, och vi hjälper dem att lyckas.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nya forskningssatsningar ska möta samhällsutmaningar – men vi saknar väsentliga delar

Teknikföretagen kommenterar regeringens förslag till att höja anslagen för forskning med syfte att möta samhällsutmaningar.

facebook.com

Timeline Photos

Tajt maskineri håller svensk export vid liv Tack vare ett antal kloka beslut på 1960-talet är Göteborgs hamn idag Nordens största export- och importhamn och en viktig länk för stora delar av Sveriges exportindustri. Nu tas nya steg för att säkra hamnens fortsatta blomstring. Läs mer i senaste numret av vårt e-magasin t: http://www.teknikforetagen.se/emag/t-nr4-2016/index.html#A0416Feature3

Timeline Photos
facebook.com

Rekordmånga kvinnor vill bli civilingenjörer

Glädjande läsning - fler tjejer söker till civilingenjörsutbildningen!

facebook.com

Barometer Q3 2016 - Klar och tydlig uppbromsning

Klar och tydlig uppbromsning för teknikindustrin! Konjunkturbarometern för det tredje kvartalet är nu publicerad. http://www.teknikforetagen.se/konjunkturbarometer-q3-2016

facebook.com

Timeline Photos

Nytt nummer av vårt e-magasin t: om bl a hållbarhet, innovation och utbildning. Hämta till din mobil/platta i AppStore eller på Google Play eller läs webbversionen här: http://www.teknikforetagen.se/sv/i-debatten/e-tidningen-t/

Timeline Photos
facebook.com

Teknikföretagen söker kommunikationschef

Vill du öka Teknikföretagens synlighet och inflytande i samhällsfrågor? Då kanske du är vår nya kommunikationschef! Sök/tipsa gärna om detta spännande jobb!

facebook.com

Teknikföretagens arbetsrättsdagar 2016

I år fokuserar våra arbetsrättsdagar på sjukskrivning och rehabilitering. Fördjupa dig, ställ frågor till våra experter och utbyt erfarenheter inom branschen.

facebook.com

Tekniskt basår hotas

"Tekniskt basår breddar universitetens rekrytering och höjer kvaliteten på svenska ingenjörer. Trots fördelarna hotas utbildningen nu på många håll av nedläggning. Det förberedande programmet lever på lånad tid, med en gammal förordning och en osäker ekonomi. För att säkra utbildningens framtid måste regeringen se över och lösa det snarast." Idag skriver Teknikföretagens Amelie von Zweigbergk tillsammans med Peter Larsson, Sveriges Ingenjörer, i Dagens Samhälle om det tekniska basåret som på många håll hotas av nedläggning.

facebook.com

Här är ingenjörsyrkena med störst jobbchans efter examen - DN.SE

Amelie von Zweigbergk och Per Fagrell från Teknikföretagen pratar om framtidsjobben inom ingenjörsyrkena.

facebook.com

Timeline Photos

Innan sommaren slutade vår kock Jonas Vikman. Hoppas du njuter av din välförtjänta pension! Du är saknad!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Restaurangchefen Margit Aronsson har fått välförtjänta blommor. Efter 10 års arbete kommer hon att gå i pension. Det kommer att bli tomt utan dig!

Timeline Photos
facebook.com

200 öronmärkta undervisningstimmar i teknik - en seger

Regeringen vill införa minst 200 timmars undervisning i teknik. Det presenterades i ett förslag om en stadieindelad timplan. Teknikföretagen välkomnar förslaget. - 200 öronmärkta undervisningstimmar för teknik är en seger för Teknikföretagen då det är något som vi har arbetat för länge, säger Torgny Martinsson, tf verksamhetsansvarig för kompetensförsörjning Teknikföretagen.

facebook.com

Quiz

NEAR Teknikföretagen

Kingstown

Stockholm, Sweden
Local business

Butik Raja

Stockholm, Sweden
Local business

Paxton Executive AB

Stockholm, Sweden
Consulting/business services