Top Local Places

Academic Work

, Stockholm, Sweden
Consulting/business services

Description

ad

Vi på Academic Work arbetar med personaluthyrning och rekrytering av Young Professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer.  Och vad är då en Young Professional? Det vedertagna sättet att beskriva en Young Professional är en person med akademisk utbildning som befinner sig i början av karriären. Vi på Academic Work inkluderar såväl högskolestudenter som personer med avslutade studier och ett par års arbetslivserfarenhet i begreppet Young Professionals. Vi tycker att Young Professionals är en fantastiskt intressant och rolig målgrupp att arbeta med – fyllda med kraft och energi i början av sina karriärer.

Vi har sedan starten 1998 arbetat dedikerat med Young Professionals.  Förra året genomförde vi 1400 rekryteringar och vi har fler än 6000 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder varje månad. Med vår erfarenhet, långa målgruppskännedom och tydliga nisch vill vi vara det självklara valet när du tänker på karriär och Young Professionals – Home of the Young Professionals. Oavsett om du är jobbsökande eller företag.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Igår föreläste vår kollega Emelie om LinkedIn och rekrytering för ett stort gäng kvinnliga ingenjörer i Malmö. Vill du se mer av vad vi gör följ oss på @academicwork på instagram.

Timeline Photos
facebook.com

Sponsor appreciation day « Under the Zambian Sun

Sedan 2004 har vi skänkt pengar till Response Network och sponsrat deras program för att bygga skolor på landsbyggden i södra Zambia. Fler än 50 skolor har byggts och utöver det får just nu 750 föräldralösa flickor möjlighet att gå i skolan tack vare ett sponsorprogram. Läs mer på deras blogg.

facebook.com

Academy, a part of Academic Work

Emelie är en av de konsulter som med hjälp av Academy bytt karriärväg och nu jobbar hon som IT-konsult i Linköping. Vill du också byta klarriär i höst? http://academy.se/

facebook.com

"De skrattar mest åt det, speciellt eftersom att de vet att jag inte är superbekväm med att stå...

Det har gått några veckor sedan Daniel Lindberg blev vår 100 000e anställde. - Läs om hans första tid som kommunikatör på SVT och om vad han egentligen kände när hans avtalsskrivning blev till en karneval... #tbt #GotTheJob

facebook.com

Drick mer kaffe och skriv dina anteckningar för hand om du vill boosta hjärnan och organisera dina tankar bättre - det och 4 andra tips som kan göra dig smartare. https://www.themuse.com/advice/drink-more-coffee-plus-6-more-sciencebacked-ways-to-make-yourself-smarter

facebook.com

Karriärtips - Academic Work hjälper dig göra karriär

Ni vet väl att vi hunnit samla ett stort gäng karriärtips på vår blogg? Här har ni dem!

facebook.com

Från talangprogram till att utveckla ny applikation hos Scania IT – Academic Work

Ebba var en av de nyutexade utvecklarna som gick talangprogrammet hos Scania IT i höst. Nu söker vi dig som vill starta karriären via programmet efter sommaren. Läs om vad programmet betytt för Ebbas karriär.

facebook.com

"Mina tidigare erfarenheter har hjälpt mig dit jag är idag" – Academic Work

Nathalie är en av alla dem som började som konsult hos oss och som nu hunnit ta nästa steg i karriären. Läs hennes jobbhistoria!

facebook.com

Din utveckling är viktig för oss – Academic Work

Sägningen ”allt som inte är under utveckling är under avveckling” ligger oss varmt om hjärtat och även fast det kan låta hårt vet vi att det ligger mycket sanning i det. Läs mer om hur vi jobbar med utbildning och utveckling av våra Account Managers.

facebook.com

Timeline Photos

Vill du veta mer om vad som händer bakom kulisserna hos oss på Academic Work, följ oss på Instagram @academicwork - ha en fin fredag! https://www.instagram.com/academicwork/

Timeline Photos
facebook.com

Sommarjobb | Academic Work

Letar du sommarjobb? Sommarjobben börjar ramla in i vår jobblista - kolla in de som är lediga just nu eller skapa en jobbevakning för att få veta när vi publicerar nya jobb!

facebook.com

Så jobbar vi aktivt med våra assistenters utveckling! – Academic Work

Deltidsassistenterna på våra kontor är enormt viktiga för oss - läs här om hur vi jobbar med deras utveckling. Och tycker du att det låter intressant, söker vi just nu assistenter till flera av våra kontor i Sverige!

facebook.com

Quiz