Top Local Places

Kolosej

Šmartinska ulica 152, Ljubljana, Slovenia
Movie Theater
advertisement

Description

ad

Zabavajmo se skupaj!
Kolosej - v vrtincu zabave
Spored: http://www.kolosej.si/spored/
Vstopnice: http://www.kolosej.si/vstopnice/  

Vprašanja, pripombe in pohvale lahko pošljete na info@kolosej.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem oziroma zakonsko predpisanem roku.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Igra se šele začenja... DRUŽABNI VEČER - 22. februarja v Koloseju!

facebook.com

🎉 NAGRADNA IGRA FILMA ROPARSKO GNEZDO 🎉 V komentar napišite s kom bi vi ustanovili roparsko skupino, mi pa bomo izžrebali 2 osebi ki bosta prejeli 2 vstopnici za ogled akcijskega filma ROPARSKO GNEZDO! Žrebali bomo petek 2. februarja, nagrajenca pa bosta vstopnici lahko prevzela na blagajni ljubljanskega Koloseja! ROPARSKO GNEZDO - od 1. februarja v Koloseju!

facebook.com

🌺 Sladke avanture prihajajo! 🐝 ČEBELICA MAJA: MEDENE IGRE - prileti v Kolosej predpremierno že 22. februarja!

facebook.com

💎 Vrhunska zasedba za rop desetletja! 💎 OCEANOVIH 8 - junija v Koloseju!

facebook.com

Film po videoigri ki je postala svetovni fenomen! SLENDER MAN - maja v Koloseju!

facebook.com

🎉 NAGRADNA IGRA FILMA LABIRINT: ZATON 🎉 Zadnji del epske sage o Jasnikih! V komentar napišite kdo od vaših prijateljev bi se zagotovo izgubil v labirintu, mi pa bomo izžrebali nekaj oseb ki bo prejelo filmsko nagrado filma LABIRINT: ZATON ki jih podarjamo v sodelovanju z distribucijo Blitz Film! Žrebali bomo v sredo 31. januarja, nagrajenci pa boste nagrado lahko prevzeli na blagajni ljubljanskega Koloseja. LABIRINT: ZATON - Že v Koloseju!

facebook.com

V hotelu imajo novega člana družine... ❤️🐶❤️ HOTEL TRANSILVANIJA 3: VSI NA MORJE - poleti v Koloseju!

facebook.com

Na Gospodarskem razstavišču se dogaja! ne zamudite Arena mladih

facebook.com

Film za vse ljubitelje dinozavrov! 🦖🦕 JURSKI SVET: PADLO KRALJESTVO - junija v Koloseju!

facebook.com

"Naj vsaka noč šteje!" POLNOČNO SONCE - marca v Koloseju!

facebook.com

"Postani svetloba v vesolju..." NAMIG V ČASU - marca v Koloseju!

facebook.com

Včeraj smo si v sodelovanju z RADIO EKSPRES in distributerjem Blitz Film ogledali zgodovinsko kriminalno dramo Ves denar sveta, posneto po resničnih dogodkih. Film je nominiran za 3 Zlate globuse, Christopher Plummer, ki v filmu upodobi naftnega mogotca Gettyja, pa je nominiran za Oskarja v kategoriji za najboljšega igralca v stranski vlogi. Zgodba spremlja mladega Johna Paula Gettyja III, ki so ugrabili. Njegova mama poizkuša njegovega dedka, najbogatejšega človeka na svetu, prepričati, naj plača odkupnino. Bo zmagala ljubezen do vnuka ali do denarja? Po ogledu filma smo za naše obiskovalce pripravili še pogostitev, kjer so se razvajali z okusnimi cake popsi in ob prvem slovenskem aperitivu Frizz. Kako se napeta zgodba odvije si lahko ogledate na našem velikem platnu, vstopnice pa so že na voljo na naših blagajnah in preko spletnega nakupa. Pokrovitelji: Klet Brda, Prvi slovenski aperitiv Frizz, RADIO EKSPRES Distributer: Blitz Film

facebook.com

Recommended Before and After transformation