Top Local Places

Sauda Golfklubb

Grønsdal, Sauda, Norway
Stadium, Arena & Sports Venue

Description

ad

Vi har laget en Facebook side slik at vi kan informere våre medlemmer og andre golfere som har et forhold til Sauda Golfklubb. Her vil vi legge ut info om klubben, bilder fra arrengement og andre ting som foregår på Sauda golfbane.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nå er minusgradene kommet, utslagsmatter og flagg er tatt inn og banen er stengt for spill. I perioder med mildvær kan banen brukes til trening så lenge det ikke har vært nattefrost. Greenene kan ikke brukes til trening om ikke gradestokken kryper oppmot 10 grader og det har vært frostfrie netter. Vi ber og turgåere om å ikke gå over greenene, og helst ikke på banen ved frost frem til den er dekket av snø. Gå såfall langs kantene. Takk!

facebook.com

Ja, då var 2017-sesongen snart over. -godt med ein liten kvil-

facebook.com

HEI DU som går tur med hund(er) på banen. Igjen på kort tid har hunder laget skader på greener på banen. Når hunder 'leker' og sklir på greener forårsaker de varige skader og dette må det bli slutt på. Er du hundeeier som bruker banen til lufteturer eller til dressur som vi vet noen gjør, IKKE la de løpe fritt på greenene. Husk at båndtvang gjelder her som andre steder. Klubben har ikke vært streng med å begrense turgåere med hund men hvis disse skadene fortsetter må vi ta affære. Skadene har spesielt skjedd på ettermiddag/kveldstid, og ofte i helger. Hvis du som golfer eller turgåer ser at denne aktiviteten foregår ber vi deg si ifra til vedkommende og gjøre de obs på problemet, eller ta kontakt med oss slik at vi får gjort det.

facebook.com

Texas scramble turnering, med 4-manns lag.

facebook.com

Flotte kontraster mellom sommer og høst på banen om dagen. September leverer igjen!

facebook.com

Det måtte omspill til i begge klasser for å kåre årets vinnere av Sauda Open. I herreklassen kjempet Ivar Øvrebø og Ton Zweedijk gjennom fire hull før Ton til slutt tok seieren. I dameklassen stod det mellom Eva K. Lien og Hilde Hodne men her blei det avgjort på første omspillshull i favør Hilde. Gratulerer Ton og Hilde som årets Sauda Open vinnere! Tredje plass i herreklassen hadde Erik Husebø som og vant longest drive konkurransen. Closest to pin konkurransen var det Jon Bjarte Birkeland som vant mens færrest slag totalt hadde Terje Hodne. På bilde f.v. Terje, Eva, Ivar, Hilde, Ton, Erik og Jon Bjarte.

facebook.com

41 spillere deltok på hovedturneringen i årets Eramet Invitational i fint spillevær med noen regnbyger. I herreklassen gikk 3. plass til Svein Ilstad med 37 poeng, 2. plass til Gunnar Trettenes med 39 poeng og seieren til Asle Lunde med 41 poeng. Nest beste dame blei Laila Håkull (Haugesund Golfklubb) med 35 poeng mens beste dame blei Hilde Hodne med 38 poeng. Closest to pin konkurransen blei vunnet av Gunnar Trettenes (1,5 m), longest drive konkurransen av Stig Amdal og Laila Håkull, og færrest slag konkurransen av Hans Magne Knutsen (Nordvegen Golfklubb) med 72 slag. Gratulerer til alle vinnerne og takk til alle som deltok!

facebook.com

Været slo til på dag 1 av årets Eramet Invitational og 29 spillere tok turen opp til Eagle Nest Challenge 120 høydemeter over banen. Her slo alle 3 slag hver mot green på hull 2 i en Closest to pin konkurranse og ytterligere 3 slag i en Longest drive konkurranse hvor ballen må ligge i én av fairwayene på banen. Vinner av Closest to pin i år blei Thomas Sørensen som landet ca 3 meter fra hullet mens i Longest drive konkurransen vant Line Hoftun Amdal dameklassen med drive på 222 meter og Magnus Dolmen stakk av med seieren i herreklassen men en drive på 300 meter. Etter Eagle Nest Challenge blei det servert en god lunsj i klubbhuset før dagen blei rundet av med en 9-hulls Texas Scramble hvor alle spillerne fikk velge 3 køller hver og laget kunne bytte køller seg imellom. Vinnerlaget som bestod av Nils Petter Hauge, Jan Reidar Jørgensen, Geir Åsheim og Ivar Øvrebø spillte på 27 slag, 3 under banens par. Gratulerer til alle vinnerne! I morgen venter hovedturneringen som spilles i Stableford format over 18 hull, med rekordmange 41 spillere i en hovedturnering på startlisten. Vel møtt!

facebook.com

Om én uke er det igjen klart for Eramet Invitational og som før legger vi opp til en 2-dagers event med Eagle Nest Challenge, Texas Scramble og lunsj på lørdagen. Det er mulig å kun bli med på hovedturneringen søndag, men vi håper at de fleste som blir med på lørdagen også blir med på søndagen. Påmelding til turneringen er i Golfbox med obligatiorisk svar på deltakelse lørdag. Ønsker du/dere å kun bli med på lørdag kan påmelding sendes på mail eller melding til turneringsansvarlig: terjehodne@hotmail.com, 952 67 886.

facebook.com

Klubbmesterskap 2017 Mye regn preget første dag av årets klubbmesterskap men på siste dag stoppet regnet kort tid etter start og lettskyet varmt vær skapte fine spilleforhold. I årets dameklasse deltok 4 spillere mens i herreklassen kjempet 24 spillere om tittelen. Klar vinner og klubbmester for damer blei Bente Kristin Rafdal foran Line Hoftun Amdal og Hilde Hodne på tredje. I herreklassen var det litt tettere kamp om første og om tredje. Vinner og klubbmester for herrer blei Terje Hodne foran Geir Åsheim på andre og Thomas Sørensen på tredje. Det var dessverre ikke nok spillere til å ha egen juniorklasse men Magnus Dolmen kom allikevel på en respektabel 9. plass i seniorklassen. Gratulerer til årets klubbmestere Bente og Terje, og stor takk til de som sørget for mat og hygge i klubbhuset spesielt under en regntung lørdag.

facebook.com

Det nærmer seg årets klubbmesterskap. Hullene er satt og de byr på noen utfordringer i år og, men gøy blir det nok. Vel møtt i morgen!

facebook.com

Hei ! Vil bare minne alle på å reparerer nedslagsmerke sitt på greenen og fairway. Siden greenene er ganske myke, kommer det nedlsagsmerker ved chipping/nærspill. Ta gjerne en liten sjekk når en kommer inn på green, og området en ligger. Greenen er veldig gode for øyeblikke. skal vi holde dette, må alle hjelpe til.

facebook.com

Quiz

NEAR Sauda Golfklubb