Top Local Places

Skjæløy Slipp A/S

Skjæløyveien 65, Fredrikstad, Norway
Rent to Own Store

Description

ad

Skjæløy Slipp ligger i Fredrikstad Kommune - ytterst i Oslofjorden, 60 min. fra Oslo. Kort avstand til Engelsviken og Hankø. Moderne marina og gjestehavn. Skjæløy Slipp ligger i Fredrikstad Kommune - ytterst i Oslofjorden, 60 min. fra Oslo. Kort avstand til Engelsviken og Hankø. Topp moderne marina og gjestehavn som ligger godt skjermet for vind. Meget god vannkvalitet med en snittdybe på 3 meter ved normal vannstand.

Gjestehavnen har nye fasiliteter med dusj, wc og komplett vaskerom. Vi tilbyr wifi gjestenett, bensin/diesel på kortautomat, tømmestasjon for septik, sykkelutleie, havnebutikk med båtutstyr og kioskvarer samt nytt spisested med alle rettigheter ved sjøkanten som åpner denne våren, Kystkroa Skjæløy.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Vi ønsker våre kunder en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR!

facebook.com

På tide å planlegge vinterlagring av båten! ❄️ Vi tilbyr vinteropplag på vann eller land, og løfter båt opp til 13 tonn! Kontakt oss eller se våre nettsider for mer informasjon.

facebook.com

Skjæløy Slipp vil gratulere Stjernen Hockey med første seier i år. 3-2 mot Lillehammer!

facebook.com

Havnefestival på Skjæløy! Snekkerace for tresnekker lørdag Kl 16! Kom å se!

facebook.com

Nå nærmer det seg havnefestival! Ta med deg venner og bekjente og sett kursen mot Skjæløy!

facebook.com

Lørdag kveld er det havnefestival på Skjæløy, husk at musikken starter 18:00. Trubadur Irene Bjaarnes og Seastars!👍🏼⛵️🛥😎 Ta turen!👍🏼

facebook.com

Flott skue lørdag ettermiddag! Etter målgang på siste seilas i VM 8mR på Hankø kommer de fleste seilbåtene direkte til Skjæløy! Ta turen innom for å se de flotte båtene!⛵️

facebook.com

Tradisjon tro arrangerer Skjæløy Slipp og Lervik IF havnefestival nå på lørdag. Ta med deg venner og bekjente!😎😃⛵️ Lik og del gjerne!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Flere 8M VM båter sjøsatt idag. Frøya, bygget i Fredriksstad i 1939 av Bjarne Aas⛵️

facebook.com

Quiz