Top Local Places

Christianias Kulturforening

c/o Britta Lillesøe, Mælkebøtten 127 A, "Laden" Christiania, København, Denmark
Non-profit organization

Description

ad

Christianias Kulturforening arbejder for at skabe kulturel brobygning. Christianias Kulturforening blev dannet i 1996 som en kulturel brobygger mellem på den ene side Christiania og det omgivende samfund og på den anden side Christiania og den store vide verden. Kulturforeningen tager på et uvildigt grundlag nogle af tidens tunge emner op til debat og behandler dem i en kunstnerisk og utraditionel form. Vi tror på, at det positive møde mellem modsætninger skaber fremdrift og blomstring.

- - -

FORMÅLSPARAGRAF:

Christianias Kulturforening har til formål gennem et kunstnerisk, socialt engageret arbejde at styrke Christiania-kulturen, udfra fristadens oprindelige idealer.

Foreningen søger ved brug af kunstneriske udtryk og virkemidler at bygge en åndelig bro såvel indenstads mellem de meget forskelligartede grupperinger på selve Christiania, som udenstads til det øvrige samfund.

Foreningen ønsker at skabe en dialog mellem mennesker, på tværs af etniske, alders- og klassebestemte forskelle ved kampagner, oplysende virksomhed og debat.

Christiania d. 1. oktober 1996


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

ROLLERDISCO

Så er det Roller Disco tid. wiiii

ROLLERDISCO
facebook.com

Quiz

NEAR Christianias Kulturforening