Top Local Places

Science in the City

Ny Carlsberg vej 91, Copenhagen, Denmark
Government organization

Description

ad

Gratis videnskabsfestival for alle nysgerrige sjæle. Miks af events, eksperimenter, kunst og forestillinger i Carlsberg Byen KBH 21. – 26. juni 2014. En af Europas største festivaler for videnskab ’Science in the City’ gæster Carlsberg Byen 21. – 26. juni. Der er gratis adgang for alle nysgerrige i alle aldre. Forskere og studerende fra over 80 organisationer fra hele verden vil guide dig rundt i forskningens forunderlige verden

Langt de fleste festivalaktiviteter vil foregå i Carlsberg Byen, det 160 år gamle Carlsberg bryggeris grund, der er under forvandling til et nyt, levende bykvarter. Men der vil også være aktiviteter på Amalie Kajen ved Amalienborg Slot, hvor der bliver en helt enestående mulighed for at gå ombord på fire forskningsskibe.

Frem mod festivalen vil vi her på siden poste nyt om events på festivalen, men også sætte videnskaben i spil med sjove, interessante og finurlige gåder, konkurrencer, fakta, nyheder i samspil med festivalens medarrangører.

Læs alt om festivalen på www.scienceinthecity.dk og tilmeld dig eventet her: https://www.facebook.com/events/1415974762018891

’Science in the City’ finder sted sideløbende med Europas største tværfaglige videnskabsforum, EuroScience Open Forum 2014, der også kommer til at foregå i Carlsberg Byen.

Post eller kommenter meget gerne på vores side, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Science in the City. Er du en af vores medarrangører på festivalen, må du meget gerne poste om jeres event.


Post også gerne gode fotos fra festivalen her på Facebook-siden eller på Instagram eller Twitter med #scicity. Du finder også ’Science in the City’ på Twitter og Instagram.

www.twitter.com/scicitycph
www.instagram.com/scicitycph

Science in the City organiseres af Styrelsen for Forskning og Innovation under Uddannelses- og Forskningsministeriet i samarbejde med en lang række af danske og internationale partnere.

Guidelines for Science in the City’s Facebook-side
Bemærk, at opslag og kommentarer skal relatere sig til videnskabsfestivalen. Uddannelses- og Forskningsministeriet forbeholder sig ret til at slette kommentarer, som ikke omhandler festivalen eller i øvrigt skønnes at være uden relevans for ministeriets arrangement.

Vi opfordrer desuden til, at kommentarer holdes i en god tone. Indlæg med nedladende eller kompromitterende kommentarer o.l. samt links til kommercielle sider, vil blive slettet uden varsel og begrundelse.

Hvis en bruger gentagne gange overtræder vores guidelines, vil vi udelukke brugeren fra at kunne skrive opslag og kommentarer denne side.

Sagsbehandling sker ikke via Facebook. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til en konkret sag, skal du henvende dig direkte til ministeriet. Ministeriet besvarer altså ikke på spørgsmål om konkrete sager her på Facebook. På Facebook svarer vi heller ikke på henvendelser til ministeren, servicehåndtering, klagesager mv. der ikke vedrører opslag på denne Facebook side.

CONTACT

Quiz

NEAR Science in the City