Top Local Places

LP-Vännernas Kamratförening i Västerås

Karlfeldtsgatan 3, Västerås, Sweden
Non-profit organization
advertisement

Description

ad

Vi träffas onsdagar kl 17-19, förutom andra onsdagen i varje månad då vi har ett LP-möte kl 19.00. Varmt välkommen med i vår gemenskap!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Tack vare den nystartade gitarrkursen måndagar hade vi fem gitarrspelande bröder som angav tonen :-) Arne Edin delade Ordet från Lukas 8:26-39 om den besatte med legionen demoner som blev befriad av Jesus och demonerna efter önskan gick in i en svinhjord. Maktens män, svinägarna, blev rasande och såg sin inkomst förlorad. Den befriade fick dock uppgiften att predika i stad, land och hemmavid. Stämningen i vår grupp var mycket god och kärleksfull i bön, sång, fika och umgänge...

facebook.com

Mycket god mat gjord med mycket kärlek på Drakudden.

facebook.com

En hård badmintonmatch mellan Gregor och Yvette på Drakudden.

facebook.com

Många gitarrer blev det när gitarrkursen premiärspelade ikväll, det var lite jobbigt för oss ovana! Gregor Korneluk läste 2 Krön 20:15b "Så säger Herren till er: Var inte rädda eller modlösa inför denna stora skara, för striden är inte er utan Guds.

facebook.com

Det går fort mellan onsdagarna, men jag tror att det beror på att vi har Gitarrkurs på måndagarna så vi får träffas två gånger i veckan och lära oss att spela, sjunga och prisa Gud. Så välkomna till Korskyrkan kl 17.00 onsdagen den 19/7. Gregor Korneluk kommer och läser ett Guds ord med oss!

facebook.com

Vi blev 13 st som fick sjunga sånger som vi lärt oss på gitarrkursen! Mattias läste och vittnade kring Ps 91 avslutade med att läsa 2 kor 12:9a "Min nåd är allt du behöver. Ja, i svagheten blir kraften störst."

facebook.com

Onsdag igen Halleluja, så vi träffas kl 17.00 i Korskyrkan sjunger och prisar Gud, plus att vi planerar mötesresan till Drakudden fredagen den 21/7!!! Välkomna!

facebook.com

Idag kl 18.00 samlas Lp-Gitarristerna i Korskyrkan Västerås för att öva på att spela gitarr och lära sig fler LP-sånger. Har du en gitarr..? Kom dit vetja!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Den här veckan fick vi besök av Josefin Ekström som är koordinator hos Bilda. Hon vittnade om sitt möte med Jesus och läste bl a från 2 Kor 5:17 "Alltså, om någon är i Kristus är han en ny skapelse. Det gamla är förbi, se, det nya har kommit."

facebook.com

Klocka är snart 17,00 då vi träffas i Korskyrkan! Välkommna Alla!!!

facebook.com