Top Local Places

Årets Bilsport AB

Skälängsgatan 10, Västerås, Sweden
Company

Description

ad

Årets Bilsport är ett bok- och konstförlag specialiserat på utgivningar främst inom motorsportens värld.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Välkommen till Årets bilsports webbutik

LANSERING AV ÅRETS BILSPORT 2016 SAMT NY HEMSIDA! Under vintern har vi slipat på en ny hemsida. Målet har varit att det ska vara väldigt simpelt att beställa våra böcker, men även att kunna navigera sig runt på hemsidan utan problem. Hemsidan är nu i rullning och du hittar den på www.aretsbilsport.se. Vi lanserar även vår Årsbok för 2016 i samband med detta. Vi kör 20% på alla köp över 800:- under 2 veckor för att fira detta. Från den 27/2 – 13/3. För att ta del av rabatten så anger du RABATTKODEN: FB2017 Vi tar gärna emot tips, åsikter, eller om ni ser någonting som inte fungerar som det ska, så ska vi ta till oss det.

facebook.com

Vinnare av Gilla/Dela-tävlingen Tillsammans har vi passerat 1000 gilla-markeringar på vår Facebook-sida. Det firar vi med att lotta ut böckerna Årets Bilsport 2015 samt Next generation till fem stycken lyckliga vinnare. Vi vill därmed gratulera följande vinnare: Jonas Ekelund, Sofie Jönsson Walfridsson, Rolf Persson, Mats Persson samt Roger Lindholm. Vi kontaktar er via PM för att få era adressuppgifter.

facebook.com

Annemotor

Nu närmar det sig! Årsboken för 2016 är snart på tryckeriet och Annemo Friberg har gjort ett lika suveränt jobb i år. Lanseras i slutet av februari!

Annemotor
facebook.com

Timeline Photos

Hejsan alla motorsportvänner! Julen närmar sig med stormsteg och även i år kommer vi köra en tävling. Regler: Gilla våran sida samt gilla och dela bilden (om du redan gillar vår sida behöver du bara gilla och dela bilden). TRE stycken vinnare kommer få hem dessa böcker. Tävlingen gäller fram till nyår och vinnarna publiceras i mitten av januari. Värde: 1390:-. Om vår sida når 1000 gilla-markeringar innan nyår kommer vi istället lotta ut FEM st lyckliga vinnare! LYCKA TILL & GOD JUL!

Timeline Photos
facebook.com

DEN PERFEKTA JULKLAPPEN! Beställ innan den 18 december så betalar ni endast 495:- + frakt (ord. pris 1190:- + frakt) för höstens nyhet "Rallylegenderna" och boken om Sébastien Loeb. Lägg din beställning på vår hemsida.

facebook.com

FARS DAG KAMPANJ! Skäm bort din pappa eller unna dig själv ett exemplar av denna härliga bok om sveriges största rallystjärnor. Beställ boken "Rallylegenderna" via vår hemsida innan den 6 november och få den för endast 395:- + frakt. Vi utlovar leverans innan fars dag. Lägg din beställning på vår hemsida. Rabatten registreras i samband med att faktura skickas.

facebook.com

Timeline Photos

Under Rallycross-VM i Höljes så delade Årets Bilsport för sjunde året i rad ut ett stipendium på 10.000:-. Priset delas ut till någon som har tillfört eller gjort mycket för sportgrenen under det gångna året. Juryn bestod av Årets Bilsports styrelse med motiveringen: ”Efter denna persons fantastiska karriär med toppresultat inom klassen Supernationell, tilldelas härmed årets stipendium till denne person. Att kunna tävla på hög nivå efter de förutsättningar som denne person har är en stor prestation. Att göra det och även uppnå de resultat som denne person gör är helt ofattbart” Därav vill vi gratulera årets stipendiat - Mats Öhman. Då prisutdelningen skedde i en av pauserna i tävlingen så togs priset istället emot av döttrarna Elina och Hilda Öhman. Med på bild finns även Årets Bilsports representant John Kullgren.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Denna helg visar vi upp våran nyhet och även våra tidigare släppta böcker. Titeln på nyheten är "Rallylegenderna" och tar upp tre utav Sveriges största rallystjärnor. Ni hittar oss ovanför startplattan om ni är nyfikna!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Rallylegenderna, Lanseras i Höljes 2016 Annemo Friberg har arbetat flitigt med boken som tar upp tre av sveriges största inom sin gren - Rally. Björn Waldegård, Stig Blomqvist samt Mats Jonsson är de som tas upp i denna utgåva. Lansering sker i samband med Höljes RX 30/6-3/7 2016. Hoppas vi ses där!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Årets Bilsport 2015 Landets populäraste årsbok inom bilsport sedan 1968 – Förutom allt tävlande på fyra hjul finns i den senaste utgåvan också läsvärda reportage i vitt skilda ämnen. Allt ifrån Radiostyrd motorsport till Dragracing tas upp i denna utgåva. Boken är snyggt inbunden i svart skinn med guldprägling på pärmen. A4-format på ca 300 sidor och över 600 bilder. Preliminär förstaleverans i början av Mars 2016. För beställning, kika in på våran hemsida www.aretsbilsport.se. Alla som förhandsbeställer ett exemplar utav Årets Bilsport 2015 kommer även att få med en T-shirt kostnadsfritt. Pris: 795:- + frakt

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Årets Bilsport AB