Top Local Places

Poolarna Clean AB

Bronsyxegatan 9 B, lokal 0, Malmö, Sweden
Cleaning Service

Description

ad

Vi städar med hjärta & kvalité
på Poolarna Clean, å le :) Bronsyxegatan 9 B
213 75 Malmö

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

https://www.facebook.com/selmaeleonora/posts/10210315592591243

facebook.com

Påminnelse till dig som är anställd på Poolarna Clean, R-företagens utbildning är imorgon den 8 november, kl 14-15.30, varmt välkommen! Det bjuds på kaffe och R-tårta :) Vi firar vår R-dag tillsammans

facebook.com

facebook.com

https://arbetet.se/2017/10/26/brevladsbluffen-sa-styrdes-svartarbetsharvan/👹

facebook.com

Brevlådebluffen – så styrdes svartarbets-härvan 81 svartanställda städare med 60 kronor i timmen. Ett 40-tal falska identiteter och miljontals kronor i rut- och rotavdrag. Spåren från bedrägerihärvan ledde till en grön brevlåda vid en ödetomt, och miljardfusk som Skatteverket har svårt att rå på. Enligt Skatteverkets utredning hade städbolaget under 2013 minst 81 personer anställda svart. Städarna fick omkring 60 kronor i timmen i lön. På pappret redovisade bolaget själva tre anställda. Företaget gick i konkurs för bara några veckor sedan. Men utan att några av företrädarna deltog i förhandlingarna. Två av dem dömdes redan i juni 2015 till fängelse för grovt bokförings- och skattebrott. Läs hela artikeln på ”Arbetet”

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Vi nu ett licenserat R-företag, Pooalrna Clean, det är vi alla som arbetar i vårt Team Poolarna Clean :) Vi finns med i en styrgrupp i Malmö tillsammans med Good Malmö och Wendels Blomsterservice! Varmt välkommen att kontakta oss om du som företagare i Malmö med omnejd är intresserad att gå med!!!

facebook.com

facebook.com

Härligt jobbat, alla medarbetare på Poolarna Clean :)

facebook.com

Kära Poolarna Clean-are :) Vi har en trevlig höstträff med fika, som också är obligatrisk (lön utgår) den 8 november mellan kl 14.15.30. Vi kommer att få R-licens https://rlicens.se/ R-licens är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar och synliggör företag vilka har ett etiskt förhållningssätt. Licensmärkets R står för rekommenderat företag. diplom, samt utdelning av ett R-märke till alla anställda, vi kommer också att fira vår ISO certifiering, 9001 och 14001 samt representanter, Mangus och Anders, från tidigare Städmaskinhuset, nuvarande Cleanware kommer också att berätta lite. Vi ser frameot en givande samvaro tillsammans :) Varmt välkomna! Reservera tiden!!!

facebook.com

Quiz

NEAR Poolarna Clean AB