Top Local Places

TraveleXperts.se

Grynbodgatan 5, Malmö, Sweden
Travel/leisure

Description

ad

Välkommen till Travel Experts! Drömmer du dig bort? Gilla oss och få speciella erbjudanden, inspiration och dela med dig av resetips eller ställ frågor. 22 års branscherfarenhet:
Allt började med en vision om att ha en resebyrå som kan leverera kvalitativa resor, med utmärk service och nöjda kunder. Med sina rötter i Malmö, skickar Travel experts idag tusentals resenärer över hela världen på allt från individuella flygresor till omfattande grupp- och kombinationsresor till alla världens hörn. Travel Experts har skapat en nisch där kvalité inte behöver kosta oavsett vad kunden än har för önskemål.

Fingertoppskänsla:
Det som gjort oss så långvariga och starka på marknaden är hur vi värdesätter våra kunder. Vi är väldigt måna och lyhörda om varje kunds unika önskemål. Med fingertoppkänsla, sätter vi fokus på saker som skapar de där perfekta upplevelserna.

Dygnet runt-service:
Vi lämnar inget åt slumpen. Som researrangör är Travel Experts måna om att allt går som det är tänkt, hela vägen från dörr till dörr. Skulle något hända på vägen eller om du som kund har problem, kan Travel Experts nås dygnet runt. Det kallar vi för bra kundvård!

Starka leverantörer:
För att hålla vår höga standard, har vi omgett oss med stabila leverantörer. Det ger oss möjligheten att leverera lösningar till bra priser och hög kvalité. Det ger dig som kund en enorm trygghet och självklart en bekvämlighet där du kan vara säker på att du får rätt service hela vägen. Det viktigaste för oss är att du kan fullborda din resa oavsett vad som än händer. Vår erfarenhet, din trygghet!

Trygghet:
För att verkligen ge dig trygghet för att du har investerat i en resa och verkligen får allt som du önskat är vi som en svensk researrangör med i kammarkollegiet. Det ger dig som kund en resegaranti som alltid garanterar pengarna tillbaka ifall resan ställs in eller avbryts av olika anledningar på grund av t ex naturkatastrofer, konkurser, krig eller dylikt. När man köper en paketresa hos en svensk researrangör, gäller de allmänna resevillkoren som svenska resebyråföreningen i samarbete med Konsumentverket har tagit fram, samt arrangörens egna särskilda resevillkor. Allt detta för att ge dig trygghet som resenär!

CONTACT

Quiz

NEAR TraveleXperts.se