Top Local Places

Voss ski og tursenter

Skutlesåsen, Voss, Norway
Stadium, Arena & Sports Venue

Description

ad

Voss ski- og tursenter er Vestlandets svar på Nordmarka. Her finner du turløyper, skilek, og konkurranseløyper for langrenn og skiskyting.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I dag vert det nok ein nydeleg vinterdag! Det er -9 grader på stadion og flott skiføre i alle løypene. Lommo er klar til bruk i turløypa, og på stadion står Skogsbua og bålpanna klare😊. Så pakk sekken og nyt dagen på ski eller akebrett. Hugs årskort/dagskort.

facebook.com

I dag vert det ein nydeleg vinterdag😎. Det er -6 grader og flott skiføre i alle løypene. God tur på ski og akebrett!

facebook.com

I kveld er det klart for Vossakarusellen att. Håpar det kjem mange skiglade ungar og vaksne! Påmelding frå 17.30, og fyrste start 18.00. Det er ope for alle, og alt er gratis! Det har kome litt snjo i natt, og løypa vert preparert no. Det er fint skiføre og -4 grader.

facebook.com

Er du klar for karusellrenn i morgon? 😄 Det er Viljar som arrangerar morgondagens renn. Påmelding på stadion frå klokka 17.30, og fyrste start klokka 18.00. Alt er gratis😊. Klarar me ny deltakarrekord i vinterferien?

facebook.com

Det er framleis 3 ledige plassar på torsdag og 2 på laurdag😊.

facebook.com

Sola er allerede komen på stadion😎. Det vert ein nydeleg dag med fint skiføre. No er det -6 grader. Løypene vart preparerte i går. God tur!

facebook.com

I dag vert det sol og kjempe fint skiføre! Ljosløypa er ferdig preparert og Herresåsen/Otlebogane vert preparert no. Det er -6 grader og sola er allerede på plass😎. God tur på ski og akebrett.

facebook.com

Lommo er varm og god no om du vil eta nista di her😊

facebook.com

Alle løypene vart preparerte i går. Det er komen 2 cm tørr nysnjo i natt, så det er flott skiføre. God tur på ski og akebrett!

facebook.com

Vert ein flott dag

facebook.com

Det snjoar i dag, men er meldt lettare ver utover dagen. Ljosløypa er preparert og Herresåsen/Otlebogane vert preparert no. Det er -3 grader. Klar for nytt karusellrenn? Onsdag i vinterferien er det klart for nytt renn. Alle er velkomne😊.

facebook.com

Vil du verta bedre på ski?😄 Guro Tveito held skøytekurs neste veka. Tid: torsdag 22/2 kl.18.00-19.30 Laurdag 24/2 kl.13.00-14.30 Pris: kr.500,- for ein dag Påmelding: tveitoguro@gmail.com Det er begrensa antal plassar, så fyrstemann til mølla får plass😊. (Viss det er nokon som har behov for å bedra klassiskteknikken sin, send Mail til Guro.)

facebook.com

Quiz