Top Local Places

MiteBlock mot midd og allergener

Kongens gate 39, Narvik, Norway
Retail and consumer merchandise

Description

ad

MiteBlock allergisengetrekk: se www.MiteBlock.no MiteBlock middtrekk til sengen er spesielt utviklet for allergikere, og er anbefalt av Astma- og Allergiforbundet.  Middtrekkene beskytter mot midd og allergener, og kan redusere bl.a. allergiplager, eksem og astma.  

MiteBlock blir produsert av Sleep Scandinavia AS. Vi satser på god kundeoppfølging og personlig service!  Alle størrelser kan skaffes!

Barn under 16 år med dokumentert middallergi får refusjon ved kjøp av MiteBlock. For mer informasjon, se www.MiteBlock.no

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

NRK Livsstil

facebook.com

Er du under 16 år eller har du barn under 16 år, med middallergi og som har søkt om refusjon for middtrekk fra HELFO? Da ønsker Banda kjeden å komme i kontakt med deg. Banda gir ut et magasin som kalles livskvalitet. I neste utgave ønsker de et intervju med en som er under 16 år, har middallergi og har søkt om refusjon fra HELFO. Dersom du bor i OSlo er det supert hvis du er med på et bilde :) Kunnde du tenke deg å være med? Ta kontakt med oss, setter vi deg i kontakt med Banda. Ring oss på 67 11 03 17, send mail til info@miteblock.no eller ta direkte kontakt på FB.

facebook.com

ALLERGIVENNLIG KOSEDYR! Barn elsker kosedyr og kosedyr er for mange en viktig del av soverutinen. For barn med allergi kan kosedyret skape ubehag. Kosedyr er støvsamlere og et sted midden trives godt. Vi ønsker å utvikle et allergivennlig kosedyr. Vi ønsker innspill fra dere på hvordan dere mener kosedyrene bør se ut. Bør vi ha kosedyr med: sterke farger mønster ensfarget milde farger andre ideer? Hvilke figurer mener dere vil være populære blant barna? Bjørn Løve Elefant Eventuelt andre figurer Send gjerne en mail til oss med en beskrivelse av kosedyrene dine barn setter pris på! Mail adressen vår er info@miteblock.no. Du kan også kontakte oss direkte her på facebook! Vi takker så mye på forhånd for ditt bidrag :) del gjerne så vi når ut til flest mulig :)

facebook.com

I dag sender NAAF ut årets første pollenvarsel - NAAF

facebook.com

Astma- og Allergiforbundet

facebook.com

Astma- og Allergiforbundet

facebook.com

- Å gå er minst like bra for helsen som intervalltrening

Dette var jo veldig fint å høre :)

facebook.com

Sjokoladekaken «alle» kan spise

og med denne sier vi god helg :)

facebook.com

Pollensesongen sannsynligvis en uke unna - NAAF

facebook.com

forskning.no

facebook.com

Tortillapizza

Vi deler en superenkel og allergivennlig oppskrift fra matforalle. Perfekt på en mandag for de som kanskje skal ut og ukeshandle litt. Denne er laget på under 30 minutter, kanskje til og med et kvarter :) http://matforalle.no/2013/10/21/tortillapizza/

facebook.com

Astma- og Allergiforbundet

Denne syns vi var morsom å lese :)

facebook.com

Quiz

NEAR MiteBlock mot midd og allergener