Top Local Places

DITEC - Narvik

Frydenlunds gt. 52, Narvik, Norway
Automotive

Description

ad

Vi kan bilpleie & Vi utfører:
Vask / Polering
Lakkrens/ Polering
Interiørrens/Impregnering

DITEC lakkbehandling med 6 års glansgaranti
DITEC Prosessen:
Billakk består av tusenvis av mikroskopiske porer. I det øyeblikk en nylakkert bil kommer ut i friluft blir den utsatt for ytre påvirkninger som gjør at lakken på sikt blir nedbrutt. Når sollys, smuss, sur nedbør, industistøv etc. kommer i kontakt med lakken vil oksidering, rust og matthet oppstå før eller senere. Lakken trenger derfor en ekstra beskyttelse utover renhold, voksing og vanlig polering.
Ditec, med sitt seksårs garantisystem, forsterker lakkens motstandskraft.

1) Først blir bilen håndvasket, så rengjør man lakken med en spesialrens som fjerner trafikkfilm o.l.

2) Bilens lakke blir så behandlet med kjemi og rondell som er tilpasset lakkens kvalitet. Toppene utjevnes og lakkens overflate blir glattere.

3) På en kjemisk måte dyprenses de mikroskopiske porene. Det skapes et svakt overtrykk som påvirker urenheter/smuss, som så blir presset opp og ut av porene i lakken og fremkaller den fine glansen.

4) Her starter dypkonserveringen som hjelper til å beholde den høye kvaliteten til Ditec. Dette produktet fyller ut porene og forsterker lakken og virker samtidig som en aktivator som herder opp til topcoaten.

5) Topcoaten blir påført og lakken fylles. Dette forenes og herder med foregående kjemikalier. Ditec er diffusjonsåpen, slik at lakken puster.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

DITEC - Narvik

Nå er vinterferien her, og for dere som ikke skal på fjellet er det en fin anledning til å starte med vårklargjøringen av bilen - - Vi har ledige timer - Vi henter og bringer bilen din - Drop-in for vask, støvsuging og shine av bilen www.ditec.no Tlf. 02834 - Velkommen!

facebook.com

Quiz

NEAR DITEC - Narvik