Top Local Places

Hurum Trebåtfestival

, Sætre i Hurum, Norway
Event

Description

ad

Hurum Trebåtfestival er et familiearrangement med trebåter i sentrum. Vi gleder oss ny festival 2-4. juni 2017!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

PÅMELDINGEN ER ÅPNET! Nedtellingen er begynt og påmeldingen til årets festival er åpen. Gled deg til en helg dedikert til den norske trebåtens historie, utvikling og variasjon; fra vikingenes storslagne og beryktede råseilbåter, til fiskerbøndenes enkle færinger, Colin Archer-skøytene som gjorde sjøen tryggere og ikke minst Anker & og Jensens glattpolerte og superaske meterbåter. Alle epokene vil være representert under årets trebåtfestival i Hurum! Velkommen! Les mer og meld deg på via hovedsiden vår: https://www.hurumtrebaatfestival.no/

facebook.com

NEDTELLINGEN ER I GANG: Om få dager er det fire måneder til Hurum Trebåtfestival braker løs for fjerde gang. Datoen er i år 01.- 03. juni. Vi åpner påmeldingen for båtene 1.februar, og holder på med planlegging av årets festivalprogram. På planleggingsblokka står fokus på trebåtenes kulturelle og historiske arv, underholdning på scene og strand, regattaer, konkurranser og oppvisninger på vannet, samt mulig felles transport for besøkende fra nabokommunene. I mellomtiden kan dere gjennoppfriske minnene ved å se på programmet, videosnuttene og bildene fra 2017 på denne siden eller hovedsiden vår. Og har du innspill til årets festival, send oss gjerne en PM eller mail.

facebook.com

Vi søker FESTIVALLEDER på deltid! Kjenner du noen med struktur og initiativ? DEL DEL DEL!!!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Tusen takk til alle trebåteiere, besøkende, frivillige, naboer, politikere og støttespillere, for ikke å glemme Sætre Speidergruppe, for vel gjennomført festival! Tusen takk for i år! Hilsen Styret

facebook.com

Piratskole med Sara Salami og Olga Ost på Christian Radich

facebook.com

Alltid moro. Dagens regatta starter nå. Barna kan få prøve seg i kano og sup på stranda. Velkommen hit.

facebook.com

Redningsselskapets Elias båter er alltid populært for de minste. I år får vi hjelp av Sjøspeiderene fra Drammen til å kjøre båtene. De er her med festivalens nest største skute, Christiane som ligger fortøyd ved siden av Christian Radich.

facebook.com

Da er båtene på vei ut til dagens regatta. Melder oppholdsvær, litt vind og en ny fin dag på Hurum Trebåtfestival. Ta turen i dag også.

facebook.com

Quiz

NEAR Hurum Trebåtfestival

Sætre Marina A/S

Sætre i Hurum, Norway
Marine Service Station