Top Local Places

Jacobsen Hudpleie

Sentrumsbygget, Gjerstad, Norway
Local Business

Description

ad

Jacobsen Hudpleie

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

HVORFOR ER DET SÅ VIKTIG Å RENSE HUDEN? --------------- Jeg har fått mange spørsmål om hvorfor det er så viktig å rense huden når de ikke har noe problemer med den. Jeg mener at det å rense huden er like viktig som å bruke tannkrem når man pusser tennene og såpe når man dusjer. For i løpet av dagen samler det seg både døde hudceller, rester av makeup og forurensing på huden. Har man dårlig renserutine kan avfallsstoffer føre til tilstoppede porer, forstørrede porer, akne utbrudd, tap av glød og fukt i huden, samt økt aldring. Du kan ha verdens beste krem, men renser du ikke huden vil du ikke få så mye ut av den. Det er ikke nok å bare bruke vann når du vasker huden, vann løser ikke opp fett. Så for å holde huden fri for tilstoppede porer og urenheter bør man benytte seg av produkter laget spesielt for å rengjøre ansiktet. ------------- Mitt tips til deg er å rense huden for å forebygge og for at den skal holde seg sunn og frisk. ------------- Kom gjerne innom salongen for tips, jeg hjelper deg med å finne produkter som passer spesielt for DIN hud. 💁🏼

HVORFOR ER DET SÅ VIKTIG Å RENSE HUDEN? 
---------------
Jeg har fått mange spørsmål om hvorfor det er så viktig å rense huden når de ikke har noe problemer med den. 
Jeg mener at det å rense huden er like viktig som å bruke tannkrem når man pusser tennene og såpe når man dusjer. For i løpet av dagen samler det seg både døde hudceller, rester av makeup og forurensing på huden. 
Har man dårlig renserutine kan avfallsstoffer føre til tilstoppede porer, forstørrede porer, akne utbrudd, tap av glød og fukt i huden, samt økt aldring.
Du kan ha verdens beste krem, men renser du ikke huden vil du ikke få så mye ut av den. 
Det er ikke nok å bare bruke vann når du vasker huden, vann løser ikke opp fett. Så for å holde huden fri for tilstoppede porer og urenheter bør man benytte seg av produkter laget spesielt for å rengjøre ansiktet. 
-------------
Mitt tips til deg er å rense huden for å forebygge og for at den skal holde seg sunn og frisk. 
-------------
Kom gjerne innom salongen for tips, jeg hjelper deg med å finne produkter som passer spesielt for DIN hud. 💁🏼
facebook.com

LEDIG TIME IDAG! Har en fått en ledig time til bryn kl. 11:00 idag. Kontakt meg på 47053561 om du ønsker timen☺️

facebook.com

Photos from Jacobsen Hudpleie's post

Microblading 4500,- ink. Touch up/refil. 🌸 ----------- Ønsker du mer informasjon om microblading, kontakt meg på 47053561 eller her på Facebook!

facebook.com

Har fått en avbestilling torsdag 4/5. Har da ledig mellom kl. 10:00-13:00 om noen ønsker seg en time før 17. Mai?☺️

facebook.com

Timeline Photos

#microblading 🌸

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

MAGISKE DRÅPER ----------------- Serum påføres på huden etter rens og før dagkrem, evt. nattkrem. Serumet trekker helt ned i huden til der cellene blir laget og jobber nedenfra og opp. Huden får godt med fuktighet, en frisk og fin glød!💁🏼

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Dagens microblading💁🏼

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vitamin C+ antiaging Booster: -------------------------- Gi anti age kremen eller serumet en boost! Tilsett en liten mengde av booster pulveret i hendene dine før du påfører ansiktskrem eller serum, og gi effekten et boost. Bidrar til å lysne mørker ringer og flekker samtidig som den motkjemper aldringstegn.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Ønsker du time før 17. Mai, konfirmasjoner osv? Da Er det lurt å bestille nå, for nå fyller det seg fort opp☺️🇳🇴

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Dagens bryn🌺 #microblading #brows #jacobsenhudpleie

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Dagens Touchup/refil av bryn.😄 #microblading #touhup #jacobsenhudpleie

Timeline Photos
facebook.com

Vinneren av påskekonkurransen er: Berit-Janita S. Myrland 😁👏🏻❤️ GRATULERER🎉🐣 --------------------- Ønsker alle sammen en riktig god påske!🐣🐥

facebook.com

Quiz