Top Local Places

Ein arbeidsplass

Helsetunvegen 17, Ål, Norway
Medical & Health

Description

ad

Dette er ei side som fortel om tidlegare Ål Helsetun, som vart til Ål Bu&Behandlingssenter, og som no etter den 14. januar 2017 er blitt Ål Helsesenter. Dette er ein flott arbeidsplass, og det har den vore i mange år.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sansegarden har fått Paviljong! Her blir det fint!

facebook.com

Navneforslag for denne fine staden, som er blitt bakgården, utanfor kantina og Nigarden: Sansegarden!

facebook.com

Navneforslag for denne fine staden utanfor Tunet: SanseTunet Her syng småskulen i Ål, syttandemai-stemning!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Dette er frå Trimavdelingen på Ål Helsesenter, der dei har pussa opp og fått eindel nytt utstyr. Det er veldig innbydende der, og golvet var til å kjenne på - at ein gjekk spesielt godt!

facebook.com

Eit Glimt frå Gjestetunet med sine fine og rommelige rom, her spisestugu og TV-stugu, og utsyn frå eit rom i retning sjukestugu.

facebook.com

På kulturhuset fekk me introduksjon om dette store framskrittet som er skjedd, og ein vart glad for å vera hallingdøl!

facebook.com

Det var annonsert Open Dag for Ål Helsesenter og Hallingdal Sjukestugu i dag 14. Januar. Det kom mange folk som fyllte opp kulturhuset og som gjekk i 20 puljer rundt omkring og fekk omvisning. FANTASTISK FLOTT! Denne fine blomeoppsatsen ynskja oss velkomne til hovedinngangen!

facebook.com

Bygging

facebook.com

KÅRSTUGU er eit tilbud til husets bebuarar og bygda. Dette også er ein fin terskel inn til å bli kjent med huset, Ål Bu&Behandlingssenter. Her er det noko arrangement kvar vekedag KL 11 Måndag: Kortspel Tirsdag: Syng Med Oss, der forskjellige leier ann til allsang. Onsdag: Trim Torsdag: Dans og leik, der forskjellige spelemenn spelar. Fredag: Andakt, der dei forskjellige menighetene i Ål kjem, samt Frelsesarmeen Hallingdal og Den Norske Kyrkja.

facebook.com

Quiz