Top Local Places

Brokelandsheiadagene

Sundebru, Gjerstad, Norway
Event Planner

Description

ad

Se mer på www.brokelandsheia.no  Åpningstider: Fredag 2. september(12-20), Lørdag 3. september (10-19), Søndag 4. september (11-18)

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Viktig informasjon: Neste års Brokelandsheiadager blir 7.-9. september 2018. Vi har tidligere gått ut med at neste års arr. går 31/8-2/9. Pga. uforutsette omstendigheter må vi flytte vårt arrangement en uke senere enn tidligere planlagt. Alle påmeldte utstillere bes notere seg dette i sin kalender. Dyrsku'n i Seljord arrangeres også en uke senere enn vanlig neste år (14.-16. sept), slik at vi fortsatt har vårt arrangement en uke før dem.

facebook.com

facebook.com

Hvilke artister ønsker du deg til neste års Brokelandsheiadager? Kom gjerne med et alternativ for barn/ungdom og et for voksne, så tar vi det med i planleggingen frem mot neste års arrangement, 31. august - 2. september.

facebook.com

Tusen takk til alle som besøkte Brokelandsheiadagene i år! Stor takk også til crewet, Gjerstad IL og Musikkens Hus for fantastisk innsats for at publikum skulle få en best mulig opplevelse hos oss. Etter en pust i bakken går vi i gang med planlegging av neste års arrangement. Kom gjerne med gode tips til artister og annet som du tror vil fenge et bredt publikum!

facebook.com

Da har vi trukket ut 2 personer som får med seg sin venn på gratis konsert med Vassendgutane på Brokelandsheia i kveld. De heldige vinnerne er. Gunn Irene Nordli og Gunn Mariann Andersen Camilla Solbakken og Silje Solbakken Aamlid. Vi gratulerer! Husk at dørene åpner kl. 20.30, og Vassendgutane spiller fra 21.30. Det er derfor ingen grunn til å vente for lenge med å komme! Her blir det fullt trøkk, først med Vassendgutane og så Ramblers fra midnatt og utover. See you there!

facebook.com

VÅR SISTE FACEBOOK-KONKURRANSE: Vi trekker ut 4 gratisbilletter til konserten med Vassendgutane og Ramblers, på Brokelandsheia nå på lørdag! Tagg en venn du vil ha med deg på konserten. Trekning foretas ved midnatt fredag kveld, så sjekk innom våre Facebooksider lørdag morgen, så ser du om du har vunnet! Til info så går Vassendgutane på scenen ca. kl. 21.30, Ramblers kl. 24.00. Portene åpner kl. 20.30 og billetter selges kun ved inngang. Vil du være sikker på å komme inn før Vassendgutane begynner, anbefales det å være ute i god tid, da det kan fort oppstå kø ved inngang. Aldersgrense for denne konserten er 18 år. Her blir det liv!

facebook.com

Vi vil gjerne ha besøk av mange veteranbiler lørdag og søndag. Sjåføren av hvert veterankjøretøy får i år gratis dagsbillett til markedet! Velkommen på besøk med ditt "veteranglis"! :-)

facebook.com

Til helga braker det løs!

facebook.com

Vi har trukket ut en vinner av vår siste konkurranse, der premien var en fribillett til det store premieshowet søndag 3. september kl. 17.00. Den heldige vinneren, som er sikret en gevinst verdt fra kr.1000 og opp til drømmereisen for to til Jamaica er: MALENA LUNDTVEIT fra Skien. Vi gratulerer, og ber henne om å møte opp ved scenen kl. 16.45 på søndag Dere som ikke vant denne gangen får nye sjanser til å vinne finalebilletter om dere kommer på besøk til helgen! Totalt skal 22 finalister dele de mange flotte premiene. Det blir trukket ut vinnere i naturstien og Dobbelsjansen alle dager, og i tillegg skal 4 personer som ser på showet søndag kl. 17.00 trekkes ut på direkten! Velkommen til Brokelandsheiadagene - nå til helgen!

facebook.com

Alle som besøker Brokelandsheiadagene neste helg har muligheten til å vinne flotte premier, bl.a denne knalltøffe el-scooteren! Total premiepott er på ca. 150 000,- Alt du behøver å gjøre er å svare på 6 spørsmål i vår natursti, der alle svarene finnes rett i nærheten. Tvi tvi! 😀

facebook.com

Er du glad i tivoli er det Brokelandsheiadagene som gjelder! Lunds Tivoli utvider fredagstilbudet til hele 5 Happy Hours! Tivoliet åpner hos oss fredag 1. september kl. 15.00 og helt fra åpning frem til kl. 20.00 blir det reduserte priser på de mange attraksjonene. Velkommen til vår store tivolidag! Snart bare en uke igjen!

facebook.com

Ønsker du en heftig tivoliopplevelse? Da er det uten tvil Brokelandsheiadagene som gjelder! Lunds Tivoli er landets største og beste tivoli! Hos oss er fredag den store tivolidagen, og i år tilbyr tivoliet "Happy Hours" med reduserte billettpriser fra kl. 15.00-19.00. Velkommen til oss 1.-3. september! NB! Hos oss er det gratis inngang for alle til tivoliet! Bildet viser Lunds Tivoli sin nyeste attraksjon, en helt ny radiobilbane etter modell av Grand Central Terminal i New York. Moro for små og store!

facebook.com

Quiz