Top Local Places

STUGU Pizzeria Restaurant Bar Catering

Dalevegen 2, Gol, Norway
Pizza Place

Description

ad

kaffebar, lunsjretter, pizza, restaurant, bar, scene, livemusikk Stugu tilbyr fyldig kaffemeny, lunsjretter, rikholdig a la carte meny, stor pizzameny (eget pizzakjøkken) og barnemeny.
Om kvelden blir kaffebaren benyttet til bar/pub, hvor i ukedagene er det et sted hvor man kan møte kjentfolk og slå av en prat. I helgene er baren en del av tilbudet fra scenen.
Stugu har også et eget lokale som kan benyttes som møterom eller private selskaper. Stugu Catering tilbyr levering av mat til enhver anledning.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Oppussingen går fremover. I restauranten er nå gulvet pusset og ferdig lakket. Kjøkkenet ble en meget større operasjon enn det vi først trodde, alt tar tid. Bare det å rense kanalene til ventilasjonsanlegget var en utfordring, men så ble det bra...nesten som nytt. I baren begynner det å ta form...vi gleder oss. Vi kommer snart med flere opplysninger, så følg med!

facebook.com

Hei igjen kjære venner! Flere lurer på når Stugu åpner igjen. Vi vet desverre ikke dato enda, men det går fremover med oppussing og forandringer. Møbelsnekkere er nå nesten ferdige. Gulver skal slipes og behandles. Kjøkkenet skal også "utvides"/forandres, da vi trenger større og bedre arbeidsplass, når vi nå i løpet av våren får større og mer krevende arbeidsoppgaver. Og IKKE MINST....baren skal bli litt mer enn "bare" en bar/pub. Her kommer noe som Gol trenger....en aktiv bar/pub. Vi kommer snart tilbake med flere opplysninger, så smør dere med litt tålmodighet. Ha en fin dag!

facebook.com

SETT AV DATOEN LØRDAG 18. AUGUST. DETTE BLIR STORT! Under Big Rig US Trucks Weekend, Gol 2018 har vi i år engasjert et av de mest populære og fremadstormene countryband i Norge - HILLJACKS. I tillegg kommer også, som mange mener, Norges beste mannlige countryartist - BIG B. Her blir countrytreff for alle penga med konsert og dans!

facebook.com

Hei godtfolk! Stugu Restaurant, Pizzeria, Bar vil holde stengt inntil videre, da det ikke er forsvarlig å ha åpent i en stille januar måned. Vi håper på forståelse for dette. Trafikken er ikke som den var i Gol på denne tiden. Nå skal vi bruke tiden til å foreta en del vedlikehold og forandringer, slik at vi er klare for en ny sesong. Vi skal holde dere løpende orientert om hva som skjer og nye tilbud som kommer. Vi sees snart igjen. NB! Vi tar i mot gruppebestillinger i denne perioden. For henvendelser ring 908 43 908.

facebook.com

STUGU Pizzeria Restaurant Bar Catering holder stengt denne helgen. Vi kommer tilbake med nye åpningstider over helgen. God helg til dere alle!

facebook.com

NYTTÅRSDANS med TOTTIS I KVELD fra kl 22.30! Inngang dans kr. 100,-. Dersom dere ønsker en helaften med mat, har vi ledig noen plasser kl 20.15 med velkomstdrikk, 3 retters nyttårsmeny og dans til kr. 495,-. Bordbestilling tlf. 320 74014 eller 908 43 908.

facebook.com

Bestill bord i tide til NYTTÅRSAFTEN. Vi har ledig plasser til 2. sitting kl 20.15 (se meny under arrangement). For de som ikke vil ha mat, er dere hjertelig velkommen til nyttårsdansen med TOTTIS i restauranten fra kl 22.30. Inngang kun dans kr. 100,-. Bestill gjerne bord/bill. på tlf 320 74014 eller 908 43 908.

facebook.com

facebook.com

Husk, i kveld spiller MAGNE FRYDENLUND i Baren på Stugu ! Dette blir en topp kveld med mye god musikk.....Velkommen innom.

facebook.com

ROMJULEN OG NYTTÅR SKJER DET PÅ STUGU! RESTAURANTEN åpen alle dager fra kl 15.00 Nyttårsaften kun bordbestilling etter kl 18.00, egen meny BAREN åpen alle dager frem til kl 03.00 DANS/KONSERT/UNDERHOLDNING: 26.12 - 2. juledagsparty med DJ JOACHIM (se arr.) 28.12 - Romjulens beste med MAGNE FRYDENLUND (se arr.) 31.12 - Nyttårsdans med TOTTIS (se arr.) For henvendelser/bestillinger, ring 320 74014 el 90843908.

facebook.com

Husk Baren på STUGU er åpen i kveld. Nissen sørger for stemning i baren. NB! Vi har nå dans innenfor baren. Hjertelig velkommen.

facebook.com

FØRJULS TILBUD PÅ STUGU ! Tilbudet gjelder torsdag 21.12 og fredag 22.12 fra kl 16.00. HAMBURGERE 10 % rabatt + gratis dessert (sjokolademousse) PIZZA 10% + gratis dressing JULEMAT 10% rabatt + gratis riskrem Gjør det enkelt....ta med venner og familie og spis ute i førjulstresset, og del dette gjerne med dine bekjente her på FB. Bestill gjerne bord, tlf 320 74014/ 908 43 908.

facebook.com

Quiz