Top Local Places

Ribe Betong

Mjåvannsveien 132, Kristiansand, Norway
Commercial & Industrial

Description

ad

Fra våre strategisk plasserte blandeverk i Arendal, Lillesand, Kr.Sand, Lyngdal, Sirdal, Flekkefjord og Åseral, leverer vi Ferdigbetong til hele Sørlandet. Siden starten i 1995, har Ribe Betong vokst til en av de fremste produsentene i sitt slag på Sørlandet. Med moderne fabrikker og stor kapasitet, kan vi levere ferdigbetong til store og små prosjekter i hele regionen.

Ribe Betong skal være et naturlig valg både for profesjonelle og private. Vårt mål er å være best på service. Defor stiller vi alltid opp når kunden har behov for det. Uansett.

Vi legger stor vekt på regelmessig oppgardering av maskiner og oppdatering av personell. Dermed har vi til enhvert tid det som trengs for å kunne møte kundens krav til kvalitet, kunnskap og leveringspresision. ingen jobb for liten-ingen jobb for stor.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Da er vi godt i gang med leveringen til røydalen bro for kruse smith på nye E-18 (arendal-tvedestrand). 600m3 er bestillt her i dag.

facebook.com

Da må vi ønske alle våre kunder, samarbeidspartnere og følgere her på Facebook en riktig god jul:-) Minner om at avdeling mjåvann, lillesand og krøgenes holder stengt hele romjulen. De andre avdelingen har åpent som normalt.

facebook.com

Ferdig snakka!😊

facebook.com

Støpe i vinter? Ring oss for tips og råd om vinterstøp i kulda:-)

facebook.com

I dag leverer vi profilbetong til Sirdal Veibetong på skomedal i bygland. 80m3 skal vi levere her i dag.

facebook.com

Da har Lisa Pedersen ved avdeling mjåvann tatt i bruk sin nye Mercedes Arocs betongbil. Gratulerer med ny bil🎉😊

facebook.com

facebook.com

I dag leverer vi til nytt høydebasseng for Skanska på grasåsen ved sørlandsparken. 700m3 er det bestillt her i dag:-)

facebook.com

I dag har vi levert til første brudekke for Nye Veier E-18 (tvedestrand - arendal). Underleverandør Kruse Smith er godt fornøyd med både betongkvalitet og levering. 330 m3 skal det gå her etter planen.:-)

facebook.com

facebook.com

Her kan dere se litt bilder fra torsdagens levering vi hadde for Kåre Eriksen a/s på eydehavn i arendal:-)

facebook.com

Da var vi godt i gang med leveringen til et "lite" fundament for Verdal & Trysnes ved gillsvann. 320m3 er det bestillt her i dag:-)

facebook.com

Quiz