Top Local Places

Helsedråper med 28 dagers dietten - CellReset original

Kalvåg sentrum, Kalvåg, Norway
Health/Beauty

Description

ad

Sliter du med søvnen, har lite energi, hodepine og betennelse i kroppen ? CellReset er en diett basert på vanlig mat og og i tillegg fantastiske vitamin- og mineral produkter

De er et av verdens fremste direktesalgsforetak og har fokus på helse og sunnhet. Produktene er produsert i Tyskland, og er det eneste foretaket i verden der alle produkter er NTC merket. Det er en KVALITETSSIKRING som vi er svært stolte av.

Disse næringstilskuddene er enda nytt i Norge, men det begynner nå å bli kjent for sin kvalitet og helt spesielle patent. Produktene har GMP standard, står på Kølners liste og er tillatt som nærings produkt i Norge. De har den unike egenskapen å gi svært høyt næringsopptak til cellene (NTC) og alle vitaminer er gjort vannløselige.

De har mange fine produkter. Basisen er det tilskuddet som inneholder blant annet frukt og grønt, probiotika og kostfibre, nødvendige vitaminer og mineraler.

Ta kontakt så hjelper jeg med de produktene du trenger til dietten!

Topp idrettsutøvere, ernæringseksperter, leger og terapeuter over hele verden anbefaler næringstilskuddne- av en eneste grunn - AT DE FUNKER!!! Nå kan du også ha fokus på DIN helse

Quiz

NEAR Helsedråper med 28 dagers dietten - CellReset original