Top Local Places

AutiTravel

Noothoven van Goorstraat 11E, Gouda, Netherlands
Travel Agency

Description

ad

AutiTravel is een reisorganisatie voor jongeren en (jong) volwassenen met autisme  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Team AutiTravel Voor (reis)informatie, vragen of advies neem je contact op met team AutiTravel. Wij helpen je graag aan jouw droomvakantie! Groeten, Joëlle en Denise

facebook.com

Waar gaat jouw vakantie naar toe? Het hoogtepunt van het jaar; het plannen van een leuke vakantie. Weet jij al wat je wilt? Dichtbij, verder weg, met een busje of het vliegtuig? Het kan allemaal met AutiTravel. Wij bieden verschillende type (en thema)vakanties aan, onder begeleiding van enthousiaste en ervaren vrijwilligers. Wat jouw vakantiewensen ook zijn: AutiTravel biedt voor een ieder wat wils. Graag tot ziens op één van onze vakanties waarbij je gewoon jezelf kunt zijn. Dát zijn de vakanties van AutiTravel! Bekijk ons actuele reisaanbod op www.autitravel.nl

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Wil je ook op de hoogte blijven van diverse nieuwsberichten, onze (nieuwe) reizen, extra reisdata en meer? Schrijf je in en ontvang de AutiTravel nieuwsbrief per e-mail. Aanmelden kan eenvoudig via deze link. Je hoeft alleen je mailadres achter te laten.

facebook.com

Als een begeleidersteam een orkest zou zijn en iedereen een muziekinstrument was, hoe zou dat dan kunnen klinken? We hebben genoten van de communicatietraining van Wisselland en Bulk ten Berge. Genieten jullie mee? Geluid aan ;-)

facebook.com

Met dank aan een training van de Amarant Academie van Amarant Groep hebben onze vrijwilligers zich vandaag verrijkt met kennis en competenties vanuit de dagelijkse zorgpraktijk. In deze workshop staat , hoe kan het ook anders, het begeleiden van onze reizigers centraal en het belang van onze reizigers voorop! Hartelijk dank voor jullie komst!

facebook.com

Het AutismeBelevingsCircuit oftewel ABC laat mensen zelf beleven wat autisme betekent voor je gevoelsleven en geeft een indruk van hoe mensen met autisme de wereld ervaren. Ieder jaar vast onderdeel van onze trainingsdag voor onze vrijwilligers.

facebook.com

facebook.com

Ook de workshop 'De kracht van goed beeldmateriaal' stond dit jaar op het programma. Met o.a. eenvoudige tips voor het fotograferen met een mobiel zodat onze begeleiders goed beeldmateriaal kunnen verzamelen. Mooie vakantiefoto's van onze mooie reizen willen we natuurlijk dolgraag delen ;-)

facebook.com

Workshop epilepsie en diabetes. Epilepsie en diabetes zijn aandoeningen die we ook terugzien bij onze reizigers. Met dank aan Diabetesvereniging Nederland en Epilepsiefonds hebben wij de kennis van onze begeleiders weer kunnen bijspijkeren vandaag. Ook deze workshop was van onschatbare waarde. Wat een inspirerende en leerzame trainingsdag!

facebook.com

Quiz

NEAR AutiTravel