Top Local Places

Køkkenfornyelse.dk

Gudenåvej 10, Randers, Denmark
Kitchen/Cooking

Description

ad

Webshoppen for dig der gør-det-selv.
Nye hængsler, skuffer, greb med mere. Hos Køkkenfornyelse.dk/webshop lægger vi vægt på at have de varer man har behov for vedrørende en køkkenfornyelse. Vi har udvalgt de bedste produkter inden for hver produktgruppe.
Vi ønsker at gøre det nemt for dig at handle hos os, og med vores eget værksted har vi den unikke mulighed at producere varer på specialmål.

Dermed kan vi tilbyde et produkt der er 100 % klar til at blive monteret af dig selv, med det tilbehør der måtte være nødvendigt. Selv det værktøj som anvendes ved montagen kan vi hjælpe med.

Vi sidder altid klar ved e-mail og telefon så vi kan hjælpe vores kunder før, under og efter et køb.

Det er ikke muligt at afhente varer på vores adresse. Vi træffes kun på vores adresse efter aftale.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi har nu rundet de 1000 likes og dermed har vi udtrukket en vinder af et gavekort på 500 kr. til webshoppen 👍 Den heldige vinder er Maria Malmstrøm - tillykke 🎉 Tak fordi I følger os 🙏😊

facebook.com

På denne smukke kolde morgen, her ved Gudenåen i Randers, vil vi gerne sende en meget varm tak, til alle jer der følger os her på vores Facebook side. Vi nærmer os med hastige skridt 1000 følgere, jo lige til at blive i højt humør af🙏🏼 Når vi rammer det magiske tal 1000,meget snart vil vi trække lod om en julegave, blandt jer alle. 🎁 Det eneste du skal gøre, er at invitere dine egne venner til at følge os, så vi kan komme langt over 1000👏🏼 Dette opslag har intet med Facebook at gøre, det kommer lige fra hjertet og vi offentliggør den heldige her i opslaget, når vi kommer dertil.

facebook.com

Mens vi venter....på decembers komme og jeres løsninger på indkøbte affaldssystemer til vores julekonkurrence, har vi nu her lidt inspirationsbilleder, hvor systemerne er isat skabe. https://koekkenfornyelse.dk/shop/affaldssystemer-189c1.html Tryk på linket ovenfor og se mange flere størrelser og muligheder. Rigtig god dag!

facebook.com

Vi fortsætter vores intro af endnu et LED belysnings produkt og denne gang: LED Lys bar https://koekkenfornyelse.dk/shop/led-bar-300-2259p.html Udover de foreviste eksempler kan baren også sættes på bagvæggen af mørke skuffer eller skabe, findes i 3 længder ...få bedre overblik med LED lys baren. Alt information findes på vores hjemmeside www.koekkenfornyelse.dk og på ovenstående link.

facebook.com

Igår var en utrolig inspirerende dag, hvor 4 medarbejdere drog på web-shop seminar ved vores udbyder Dandomain, fotografen har her fanget de 3 i en meget seriøs dialog. Vi er rigtig glade for jer som følgere og vi gør alt for hele tiden at forny os på alle fronter! Kig forbi vores shop på www.koekkenfornyelse.dk, så vi også kan være med til at forny dit hjem. Fra alle os til alle jer ønsker vi hermed en rigtig god weekend.

facebook.com

facebook.com

KONKURRENCE: Er du til hyggebelysning, så læs med her: Vores LED Flexstave kan opsættes næsten alle steder og kun din fantasi sætter grænser. Et par eksempler her på køkkensokkel, på loftliste og på spær for ovenlys. Vi udlodder 2 sæt LED Flexstave - i alt 16 stk. For at deltage: 1. Skriv i kommentar feltet, din ide til opsætning i dit hjem 2. Synes godt om opslaget 3. Deler I opslaget, bliver vi meget glade, dog ingen betingelse for at deltage! Vi trækker en vinder den 8.11.17, er du den heldige får du beskeden direkte, så hold øje. Konkurrencen er ikke sponseret eller administreret af Facebook.

facebook.com

Vi har haft en skøn travl sommer, hvor vi har fokuseret på mange gode ordre, nye systemer og en fantastisk flot ny webside. Tjek www.koekkenfornyelse.dk Efteråret er godt igang, vinteren lige om hjørnet og mørket falder nu på. Vi vil derfor i kommende uger introducere jer for alle vores nyheder indenfor LED Belysning,som er at finde under fanebladet EL, LYS & SPEJLE. https://koekkenfornyelse.dk/shop/led-belysning-60c1.html

facebook.com

facebook.com

Montering af LeMans II udtrækssystem

Se, hvor nemt der er at montere LeMans II udtrækssystemet i dit hjørneskab. Optimér din køkkenopbevaring med disse hylder, som bringer dine ting helt ud til dig. De kan købes her: http://www.kokkentilbehor.dk/shop/lemans-66c1.html

Montering af LeMans II udtrækssystem
facebook.com

Montering af emhætte og skab

Nu kan du udskifte din udtræksemhætte og dit emhætteskab samtidig. Emhætten er over dobbelt så kraftig som en traditionel udtræksemhætte, lydsvag og diskret, med indbyggede spots. Skabet laves efter dine mål og fungerer med eller uden låger.

Montering af emhætte og skab
facebook.com

Montering af køkkenlåger

Ja, du kan selv montere køkkenlåger! Hvis du ikke tror på os, så se denne video :)

Montering af køkkenlåger
facebook.com

Quiz

NEAR Køkkenfornyelse.dk