Top Local Places

Fri BikeShop Randers

Kristrupvej 5, Randers, Denmark
Bicycle Shop

Description

ad

Cykler og tilbehør til hele familien.

Vi tilbyder rentefri og gebyrfri delbetaling over 10 eller 20 mdr. Hos Fri BikeShop Randers elsker vi cykler - og
den passion vil vi gerne videregive til dig. Vi guider dig til det helt rigtige valg af cykel såvel som udstyr.

Vi forhandler kendte mærker, som bl.a. Avenue, Batavus, BH E-motion, Bianchi, Everton, Hercules, Kildemoes, MBK, Scott og Trek. Heriblandt et stort udvalg i både helt alm. transportcykler, børnecykler, el-cykler, racercykler og mountainbikes.

Vi har ligeledes et stort udvalg i cykelhjelme, dame- og herre-cykeltøj.

CONTACT

Opening Hours

mandag
09:00 - 17:30
tirsdag
09:00 - 17:30
onsdag
09:00 - 17:30
torsdag
09:00 - 17:30
fredag
09:00 - 17:30
lørdag
10:00 - 14:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Flere spænder cykelhjelmen: Fra 6 til 42 procent på 14 år

En god udvikling, uden tvivl. 🚴‍♂️💨 Susanne fra Fri BikeShop Randers og flere af vores kunder var i TV2 Østjylland i aftes med gode råd til cykelhjelme, og hvorfor de er så vigtige. 👍

facebook.com

Photos from Fri BikeShop Randers's post

Langt om længe er alle tre fars dags præmier fra fars dags konkurrencen afhentet. 😎 Endnu engang tillykke til de tre vindere! 🥳 God weekend! 🚴‍♂💨

Photos from Fri BikeShop Randers's post
facebook.com

Photos from Fri BikeShop Randers's post

⚡ FRI BIKE SCOOP ⚡ NU KUN 16.499,- / SPAR 3.500,- - eller 550,- pr. md. i 30 mdr. (ÅOP 0,0%) SPAR 3.500,- på den spritnye Kildemoes City Retro El Center. Udstyret med den kraftige Shimano STePS centermotor på 250 W for dig, som ønsker ekstra meget motorhjælp. 🚴‍♀💨 Læs mere om elcyklen her: https://bit.ly/2wHKGPl Elcyklen kan også købes med Fri BIKESMART (542,- pr. md. i 36 mdr.). Læs mere om Fri BIKESMART her: https://bit.ly/2wFoplk *Elcyklen er p.t. kun på lager i blank sort, men kommer i mat sandfarvet midt i juni. **Tilbuddet gælder så længe lager haves, og kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Photos from Fri BikeShop Randers's post
facebook.com

Fri BikeShop

Kom til BØRNENES STORE MÅLEDAG lørdag d. 1. juni. 😎 Vi finder den helt rigtige størrelse til dit barn, og vi holder ekstra længe åbent fra kl. 10.00-16.00. Find inspiration til børnecyklen her: https://bit.ly/2VZOXI8

Fri BikeShop
facebook.com

FARS DAGS KONKURRENCE / -TILBUD 🚴‍♂💨 På onsdag er det fars dag og i den anledning kører vi en konkurrence, hvor du, eller en du holder af, kan vinde en MUC-OFF Twin Pack med en Wet- og en Dry lube samt 3 sæt INNERGY cykelsokker. Værdi 317,- Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er: 👉 Tryk 'Synes godt om' dette opslag. 👉 Kommentér opslaget og fortæl, hvem du synes, har fortjent sættet ('tag' er ikke nødvendigt). Pakketilbuddet kan købes til 199,- / SPAR 118,- t.o.m. tirsdag d. 4. juni. Hvis man har købt pakketilbuddet og vinder konkurrencen får man naturligvis pengene refunderet. Vi trækker tre vindere tirsdag d. 4. juni kl. 14.00. Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook.

FARS DAGS KONKURRENCE / -TILBUD 🚴‍♂💨

På onsdag er det fars dag og i den anledning kører vi en konkurrence, hvor du, eller en du holder af, kan vinde en MUC-OFF Twin Pack med en Wet- og en Dry lube samt 3 sæt INNERGY cykelsokker. Værdi 317,-

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

👉 Tryk 'Synes godt om' dette opslag.
👉 Kommentér opslaget og fortæl, hvem du synes, har fortjent sættet ('tag' er ikke nødvendigt).

Pakketilbuddet kan købes til 199,- / SPAR 118,- t.o.m. tirsdag d. 4. juni. Hvis man har købt pakketilbuddet og vinder konkurrencen får man naturligvis pengene refunderet.  

Vi trækker tre vindere tirsdag d. 4. juni kl. 14.00.

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook.
facebook.com

Photos from Fri BikeShop Randers's post

I sidste uge var to af vores mekanikere, Jon og Stefan, ude og lave serviceeftersyn på cykler ved hhv. Regionshospitalet og Randers Kommune. Trænger din cykel også til et service? - så kig forbi Fri BikeShop Randers på Kristrupvej 5. Eftersyn, alm. cykler 299,-* Eftersyn, elcykler 499,-* *Eftersyn er altid ekskl. reservedele. I alle eftersyn laver vi et sikkerhedstjek af cyklen, og hvis der er noget på cyklen, der trænger til en udskiftning, tager vi kontakt til dig med et prisoverslag.

Photos from Fri BikeShop Randers's post
facebook.com

Fri BikeShop

Kom til ⚡️SUPER POWER DAYS⚡️ hos Fri BikeShop Randers. ...og HUSK, at vi har åbent lørdag d. 20. april fra 10.00-16.00. 😎

Fri BikeShop
facebook.com

🇩🇰 Kom til fødselsdag hos Fri BikeShop Randers 🇩🇰 Se vores fødselsdagskatalog her: https://goo.gl/z23dRV ...eller kig forbi butikken på Kristrupvej 5 og se, hvad vi ellers har af lokale fødselsdagstilbud. *Tilbuddene gælder fra torsdag d. 28. marts til og med lørdag d. 30 marts, eller så længe lager haves.

🇩🇰 Kom til fødselsdag hos Fri BikeShop Randers 🇩🇰

Se vores fødselsdagskatalog her: https://goo.gl/z23dRV

...eller kig forbi butikken på Kristrupvej 5 og se, hvad vi ellers har af lokale fødselsdagstilbud.

*Tilbuddene gælder fra torsdag d. 28. marts til og med lørdag d. 30 marts, eller så længe lager haves.
facebook.com

KUN 199,95,- pr. md. i 20 mdr. (ÅOP 0,0%)

😍 FRI BIKE SCOOP 😍 Kildemoes Street Limited er en lækker citybike med 7 indvendige gear, fodbremse bag og fælgbremse for. Den er monteret med godkendt lås, skærmsæt, støtteben, bagagebærer, kædeskærm og lys for og bag. Se flere BIKE SCOOPS på www.fribikeshop.dk *Tilbuddene gælder til og med onsdag den 27. marts 2019 eller så længe lager haves.

facebook.com

Find din Fri BikeSmart elcykel i kataloget her 👉🏻

Er du træt af uforudsete udgifter? Med Fri BikeSmart kan du: 1) Få en ny elcykel hvert 2. år 2) ...der altid virker (al service er inkluderet) 3) For et lille beløb hver måned (fra 361,- pr. md.)

facebook.com

Fri BikeShop

Er du træt af uforudsete udgifter? Med Fri BikeSmart kan du: 1) Få en ny elcykel hvert 2. år 2) ...der altid virker (al service er inkluderet) 3) For et lille beløb hver måned Læs mere om Fri BikeSmart ved at klikke på linket under videoen.

Fri BikeShop
facebook.com

Vi takker for en fantastisk weekend til #RANDERSMESSEN2019 i Arena Randers, og ikke mindst alle de rare mennesker, vi talte med i løbet af de to dage. Vi har fundet de to heldige vindere af gavekortet på 1.000 kr.; Birgitte Hald Deichmann og Margit Larsen, der er blevet kontaktet på mail og SMS.

Vi takker for en fantastisk weekend til #RANDERSMESSEN2019 i Arena Randers, og ikke mindst alle de rare mennesker, vi talte med i løbet af de to dage. 

Vi har fundet de to heldige vindere af gavekortet på 1.000 kr.; Birgitte Hald Deichmann og Margit Larsen, der er blevet kontaktet på mail og SMS.
facebook.com

Quiz

NEAR Fri BikeShop Randers