Top Local Places

Hos Susanne v/Susanne Andersen

M D Madsens vej 16, 1. sal, Allerød, Denmark
Makeup Artist

Description

ad

Hos Susanne er det vigtigt at give dig en god behandling i hyggelige, rolige og lyse omgivelser.
Susanne er kosmetolog/hudterapeut  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

BLACK FRIDAY fredag den 24. november - gå ikke glip af disse lækre æsker. Vælg mellem: rensemælk og tonic lotion, begge i 400 ml., badegelé (super god til mænd / they LOVE it) og bodylotion, begge i 400 ml., eller dobbelt body peeling (denne er der ikke noget billede af) Priserne ligger mellem 380 kr. og 492 kr.

facebook.com

Har din teenager problemer med urenheder i ansigtet, har Dermalogica/Clear Start løsningen på det. Det er en ungdomsserie som bekæmper bakterierne og udbrudene. Lige nu er der et start kit (kalendergave idé) med rens, tonic, 2 dagcremer og 1 natcreme, til kun 240,- kr.

facebook.com

Kalendergaven 2017 er på hylden; 24 dejlige Decleor gaver, 3 af dem er i normal størrelse 🎅🤶 til 695 kr.

facebook.com

Næste uges tilbud: (uge 42/ tors. eller fre) Ekspres ansigtsbehandling, og farve og rette vipper og bryn 500 kr. Se på: http://www.hossusanne.dk/online-booking/ for at finde en tid, eller ring på: 20 14 92 15 Klinik Hos Susanne holder lukket ma, tirs, ons og lø i næste uge God ferie til alle jer der har ferie 😉

facebook.com

Skal du på efterårsferie i næste uge, kan du stadig nå at få tid til farvning af vipper og bryn, hårfjerning på ben, bikini eller andre steder, få ordnet negle eller fødder, eller andre ting. Find tid på http://www.hossusanne.dk/online-booking/

facebook.com

Gentagelse af tidligere Maske Party 😍 Maske Party: onsdag den 8. november 2017, kl. 17.00-19.00 i klinikken, Hos Susanne, M.D. Madsensvej 16, 1. sal Rikke fra Decleor vil guide os igennem brugen af produkterne. Goodie bag mm. til deltagerne. Tilmeld dig Hos Susanne på tlf: 20 14 92 15 eller i klinikken, senest 1. november 2017. Pris: 100 kr.

facebook.com

Efter et super hyggeligt og givende maske party i sidste uge, har vi besluttet at lave et maske party mere. Det bliver i oktober; datoen fastsættes i slutningen af september 😊 Hold øje her på siden og i klinikken

facebook.com

Har du lyst til at blive introduceret til Decleors aromatiske produkter, skal du melde dig til Maske Party på torsdag 7/9, kl. 17.00-19.00 (se opslag længere nede på siden)

facebook.com

Må lige løfte sløret for denne fantastiske lille hjælper til forbedring af huden. Denne bt -sonic, en professionel silikone ansigtsrensningsbørste og med ultralyd, som du kan bruge hjemme! Kan bruges 2 gange om dagen (morgen og aften) med renseprodukt og peeling. Den kan anvendes under øjnene helt op til vippekanten, over læberne og ud i hårkanten. Med det antibakterielle trekantede silikonehoved hjælper det med at fjerne urenheder og træthed, som ellers ville forblive på huden. Resultatet er glattere og smukkere, friskere hud, der er perfekt forberedt til serum og creme. Håber jeg har den hjemme allerede i morgen - alternativt på fredag. Prisen er: 995 kr.

facebook.com

Ny anti-age serie 40+ fra Decleor - masken skal bare arbejde i 1 minut Dagcremen findes i en let creme til den ikke tørre hud og en rig creme til den tørre hud. Priserne ligger på 760 kr. for dagcremen, 460 kr. for masken.

facebook.com

Maske Party, torsdag den 7/9, kl. 17.00 - 19.00 i klinikken. Rikke fra Decleor vil guide os. Goodiebag og tilbud til deltagerne. Kom og få et par hyggelige timer og lidt tøsesnak 😊 Tilmeld dig på mail eller sms: hossusanne@hotmail.dk eller 20 14 92 15

facebook.com

Quiz