Top Local Places

Capesolution

, Sønderborg, Denmark
Local business

Description

ad

Capesolution løser dine IT problemer, store som små! Driller PC'en eller har du en god idé, Capesolution udvikler software løsninger til diverse platforme  Capesolution udvikler brugerspecifikke software løsninger til diverse platforme, store som små projekter. Har du en god og værdiskabende idé, så hjælper vi dig gerne med at realisere den. Vi udvikler din hjemmeside som passer til dit behov. Har du brug for en hjemmeside til dit firma, en webshop, blog, eller vil du vise familie billederne frem, så kontakt os for at høre mere om vores løsninger. Skal du have udviklet et større program, så hjælper vi med alt lige fra kravspecifikation til udviklingen og implementering af dit nye stykke software.

Vi løser også dine IT problemer, store som små! Driller PC'en eller er netværket ustabilt så lad Capesolution tage et kig på det og vi hjælper med at løse det.
Vi hjælper og rådgiver dig også gerne med dit næste IT indkøb, så du ikke betaler for mere end hvad du har brug for.

Vi vil gerne lære fra os, så vi skrædder syer gerne et kursus til dit behov. Kontakt os for at høre hvordan vi kan lære dig det du mangler. Vi laver bla. kursus indenfor Office, Windows og Programmering.
Kontakt os og få en uforpligtende snak om netop dit problem eller idé!

CONTACT

Quiz