Top Local Places

MellemRummet

Ravnsborggade 11, København, Denmark
Tea Room

Description

ad

Velkommen til vores verden af fairtrade, økologi, sprudlende kreativitet og varmhjertet sammenhold - rummet hvor der er plads til mangfoldighed! Vores café er en non-profit café, alt arbejde er frivilligt og overskuddet går til Mellemfolkeligt Samvirkes arbejde for at afskaffe fattigdom. Mellemrummets koncept er enkelt: god stemning, hygge, økologi, fairtrade, viden om udviklingsarbejde og åbenhed.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

I morgen kan du få din griner på på MellemRummets mandags mic. Den sjove og dygtige Sebastian Dorset er vært, og han har sammensat et lækkert line-up til lejligheden. Så kom til Nørrebros hyggeligste kælder! Det er kl 20.00, og det koster gratis. Kom gerne i god tid, så du kan nå at få en god plads og købe lidt læskendep i baren. Når du køber, støtter du samtidig MellemRummets støtteprojekt: Plataforma Global El Salvador. God karma og masser af grin - det er da lækkert! (Begivenhed i kommentarer)

facebook.com

facebook.com

Mund De Carlo en god ven af MellemRummet er klar med en ny video om vores elskede Nørrebro <3 Del og vis at vi står sammen om 2200 <3

facebook.com

Stort tillykke til Lasse Mørck, som lige har vundet prisen som Årets Unge Jazzkomponist! 🎉 I juli var vi så heldige at have ham forbi MellemRummet, da han holdt release på hans debutalbum og kort efter fik vi besøg af I Think You're Awesome og frontmanden Jens Mikkel, som vandt 2. pladsen i konkurrencen. Dejligt at se, at vi ikke er de eneste der mener, at de går en stor fremtid i møde 🙂 Om lidt er det jazztid igen på MellemRummet, når vi tager hul på Vinterjazz med i alt fire koncerter i løbet af februar. Her kan du bl.a. høre Røgsignal, David Besiakov Group, guitaristen Mikkel Ploug og Scram med Anders Banke, Gunnar Halle, Tommy Andersson og Martin Maretti Andersen 🎶🎺🎷🥁 I kan finde koncerterne her: ➜ VinterJazz 2018 - Mikkel Ploug/Claus Waidtløw Quartet ➜ VinterJazz 2018 - SCRAM (Anders Banke/Gunnar Halle) ➜ VinterJazz 2018 - David Besiakov Group ➜ VinterJazz 2018 - Røgsignal

facebook.com

This Wednesday we have meat on the agenda and vegan food on the menue. Drop by for a cheap, delicious meal and three interesting talks about problems and solutions related to meat production and meat eating.

facebook.com

Kom forbi MellemRummets mandags mic i morgen og få en grineren og hyggelig start på ugen. Den sjove Tine Marie er vært, og hun tager et drøn lækkert line-up med. Så kom til Nørrebros hyggeligste kælder. Det er kl 20.00, og det koster gratis. Kom gerne i god tid, så du kan nå at få en god plads og købe lidt læskendep i baren. Når du køber, støtter du samtidig MellemRummets støtteprojekt: Plataforma Global El Salvador. God karma og masser af grin - det er da lækkert! (Begivenhed i kommentarer)

facebook.com

facebook.com

Torsdag d. 25 afholder vi et netværksevent i samarbejde med VINK KBH, der ikke er værd at gå glip af! Vi får besøg af Forvandlende Fortællinger og teaterkollektivet FAMILIEN, der skal fortælle om deres performanceprojekter, samt diskutere hvordan man formidler og forkynder sociale problemstillinger gennem kulturelle initiativer. Der vil blive serveret lækre snacks fra Send Flere Krydderier og en gratis og forfriskende velkomstdrink, der er udviklet specielt til aftenens tema. Vi håber, I har lyst til at deltage i debatten, og forhåbentlig lære lidt om at italesætte "oversete" narrativer ved hjælp af forskellige kreative platforme.

facebook.com

I morgen kan du få din griner på på MellemRummets mandags mic. Det sjove og dygtige Jakob Svendsen er vært, og han har sørget for et piv lækkert line-up. Så vær der eller vær en firkant. Det er kl 20.00, og det er gratis. Kom gerne i god tid, så du kan nå at få en god plads og købe lidt læskende i baren. Når du køber, støtter du samtidig MellemRummets støtteprojekt: Plataforma Global El Salvador. God karma og masser af grin - det er da lækkert! (Begivenhed i kommentarer)

facebook.com

Remember tonight is german crime night!!! <3

facebook.com

I morgen vender MellemRummets mandags mic stærkt tilbage efter jule-/nytårspausen! Olav Lundsgaard er vært, og han har en masse sjove folk på line-uppet. Så kom og få din griner på! Det er kl 20.00, og det er gratis. Kom gerne i god tid, så du kan nå at få en god plads og købe lidt læskende i baren. Når du køber, støtter du samtidig MellemRummets støtteprojekt: Plataforma Global El Salvador. God karma og masser af grin - det er da lækkert! (Begivenhed i kommentarer)

facebook.com

Quiz

NEAR MellemRummet