Top Local Places

Sort Søndag

Sort Søndag. Emil Holms Kanal 20, 1. Sal, Opg. 6, København, Denmark
Podcast

Description

ad

Ny podcast, hver uge!
Ring til os: 35 205 666
Skriv til os: metal@dr.dk
SEND DIN DEMO: metal@dr.dk / Emil Holms Kanal 20, 1.-6 0999 KBH C. "Sort Søndag" er DRs metal podcasts!

Hver uge, får du en række podcasts om alt det vigtigste fra metalmiljøet. Der er både noget for nybegynderne og de garvede heavy nørder. De ugentlige podcasts består bla. af "Metalnyt", "Undergrunds Ukrudt", "Giro 666" og en samlet podcast, hvor du får alle ugens episoder i een lang og fed podcast.

Har du musikønsker, holdninger, ris eller ros, så send dem til Sort Søndag på metal@dr.dk eller ring på 35 205 666.

SEND OS DIN DEMO!
Brug metal@dr.dk eller send en CD til:
Sort Søndag, Emil Holms Kanal 20, Opg 6.,1. Sal, 0999 København C.

Stay metal \m/

Anders Bøtter, vært på Sort Søndag.

Husk at tale pænt. Profilen her modereres efter DRs regler for god opførsel på DRs sociale profiler. Du kan læse dem her: http://www.dr.dk/om-dr/regler-god-opfoersel-paa-drs-sociale-profiler

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ifølge "Sort Søndags Årskavalkade 2017" gav Slayer en af de bedste koncerter på dansk grund i den forgangne år. Og det kan vise sig, at blive en af de sidste på dansk grund ... nogensinde! Slayer lukker og slukker, imens de stadig har gnisten og kan levere. Mega trist, men stor respekt for den beslutning.

facebook.com

HVAD HEADBANGER DYR TIL? Naturformidler Vicky Knudsen er "Ugens Gæst". Hun har fundet dyr, som passer til ugens Sort Søndag playliste. Podcasten er oppe i morgen, men her er et "smugkig" på playlisten: - Spækhugger (Progressiv groovy death-metal) - Fjæsing (Heavy/Thrash metal) - Dødningehoved natsværmer (Atmosfærisk black/post-black) - Mursejler (Progressiv teknisk death-grind) - Bavian (Avantgarde death-metal) - Ulv (Post-hardcore/Metalcore) - Marsvin (Grindcore) - Knopsvane (Doom-death metal)

facebook.com

"Ugens Gæst" i er naturformidler Vicky Knudsen. Vi skal snakke om de dyr jeg er bange for og så skal vi finde ud af, hvilke dyr der er mest til dooom og hvilke dyr der flipper ud til death-grind! Denne KÆMPE rotte blev fanget (i en rottefælde) på min gode vens gymnasie-værelse, Indien 1999. Jeg sov ikke i 3 nætter efter den oplevelse... Anders Bøtter, vært på Sort Søndag.

facebook.com

BØH! Hvilke metalbands headbanger edderkopper til? Ugens Gæst i Sort Søndag er naturformidler Vicky Knudsen. Vi skal snakke om det dyr, som jeg er allermest bange for og så skal vi finde ud af hvilke dyr der godt kan lide grindcore og hvilke dyr der foretrækker doooom! Giro 666 tager i mod alle dyre-relaterede musikønsker. Ring ind på 35 205 666 og fortæl mig hvad edderkoppen hører og hvorfor \m/

facebook.com

The Cranberries var et af de bands, som var med til at åbne mine barneøre for en aggressiv, men stadig afsindig smuk musik. Albummet "No Need To Argue" var med mig på rejsen fra barn til teenager og har uden tvivl, sået de frø i min musikforståelse, som senere gjorde at jeg begyndte at elske bands som Alcest, Deafheaven, Wolves In The Throne Room og Myrkur. RIP.

facebook.com

Her er Jesper Binzers "Dims"! Fik du hørt podcasten, hvor Jesper Binzer glemte at tage "Ugens Dims" med? Nej? Så kan du høre den her: iTunes: https://apple.co/2mxAHqw Stream: http://bit.ly/2DeQHYR UGENS DIMS: Hver uge skal "Ugens Gæst" tage "Ugens Dims" med. En dims, der har betydet noget særligt, igennem livet. Det kan være alt lige fra et billede af mor, til en rejse-souvenir, en bog eller ... en grim guitar! Her er den guitar, som har fulgt Jesper Binzer i tykt og tyndt, i alverdens lande. Men den har aldrig været med på scenen. Hør Jesper fortælle historien om den lille grimme guitar, i "Sort Søndag med Jesper Binzer".

facebook.com

Årets første Sort Søndag podcast! Jesper Binzer er medvært. Følg link og lyt til 2 timers tonser tunge toner! God weekend <3

facebook.com

Ny Sort Søndag podcast ude fredag D. 12.01. Jesper Binzer er Ugens Gæst og hører ny Judas Priest og Undergang 🤘🏻

facebook.com

Sort Søndag med Jesper Binzer og nyt fra Judas Priest! Podcast ude fredag kl. 18!

facebook.com

Sort Søndag er tilbage på fredag d. 12. Januar. Der er bla. mega fede guitar soloer i udsendelsen. Men nok ingen der slår den her! SKRU OP (og kig gruuundigt med) 😂☠️😈😂

facebook.com

Hvad glæder du dig mest til i musikåret 2018? Kommenter herunder eller (endnu bedre) ring til metaltelefonen: 35 205 666. Jesper Binzer & Anders Bøtter, glæder sig til at høre DIN hilsen!

facebook.com

Kæmpe horn, klapsalver og heavy-hatten af for Daniel. Man kan være modig på mange måder. Blandt andet sådan her 🙏🏻🤘🏻

facebook.com

Quiz

NEAR Sort Søndag

Bevar's

København, Denmark
Arts/entertainment/nightlife