Top Local Places

Udenrigsministeriet Borgerservice

Asiatisk Plads 2, København, Denmark
Government organization

Description

ad

Råd og information til danske turister og rejsende. For landespecifikke rejsevejledninger, Danskerlisten m.m. se http://um.dk/da/rejse-og-ophold/. Har du akut brug for hjælp så ring på tlf. +45 33 92 11 12 eller skriv til bbb@um.dk hele døgnet  Center for Borgerservice og Kommunikation i Udenrigsministeriet arbejder tæt sammen med vores store netværk af danske ambassader og konsulater for at bistå danskere, der oplever problemer under rejse og ophold i udlandet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Her til morgen er der fortsat ikke meldinger om danskere blandt de sårede og dræbte i London. Følg lokale myndigheders råd og anvisninger. Fortsat afspærringer i området omkring parlamentet og øget politiopbud i byen.

facebook.com

Terrorhændelse i London: Ifølge myndighederne i Storbritannien efterforskes sagen som en terrorhændelse. Politi og redningsfolk er massivt tilstede og flere områder op til det britiske parlament er afspærret. Ambassaden i London er i kontakt med de britiske myndigheder, og der er pt. ingen meldinger om danskere blandt de dræbte eller sårede. Hvis du er i London bør du udvise forsigtighed og følge de lokale myndigheders råd og vejledning. Vi opfordrer danskere i London til at kontakte pårørende og lade dem vide, at I er i god behold. Hvis du har behov for hjælp kontakt Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter på +45 33921112.

facebook.com

Skudepisode i London: Vi følger situationen tæt. Danskere i London opfordres til at underrette pårørende om, at de er i god behold. Endvidere rådes man til at udvise agtpågivenhed og følge de lokale myndigheders anvisninger. Hvis man har behov for akut bistand, kan man ringe til Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter på tlf. +45 33 92 11 12

facebook.com

Peru: Kraftig regn igennem flere uger har forårsaget oversvømmelser og jordskred i flere egne, og visse veje er ufremkommelige. Det forventes, at regnen vil fortsætte til midt april, og der er stor risiko for yderligere oversvømmelser. Rejsende bør udvise forsigtighed og følge myndighedernes råd og vejledning.

facebook.com

USA: De amerikanske myndigheder indfører nyt indrejseforbud som træder i kraft den 16. marts 2017. Forbuddet gælder statsborgere fra Iran, Libyen, Somalia, Sudan, Syrien og Yemen. Danske statsborgere med dobbelt statsborgerskab fra et af de 6 lande er ikke omfattet af indrejseforbuddet, såfremt de rejser på dansk pas. Bemærk at restriktioner for indrejse på ESTA under Visa Waiver Programmet er uændrede: Personer, der har rejst til Irak, Iran, Libyen, Somalia, Sudan, Syrien og Yemen siden 1. marts 2011, eller som er dobbelt statsborgere i Irak, Iran, Sudan og Syrien, skal søge om visum for at kunne rejse til USA. Man bør kontakte den amerikanske ambassade for yderligere oplysninger om indrejse eller visum til USA.

facebook.com

Gambia: Den midlertidige rejsevejledning for Gambia er nedlagt, da situationen i landet er stabil.

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Skal du på vinterferie i Tjekkiet? Ambassaden i Prag har lavet liste med nyttig information til danske rejsende. http://bit.ly/NyttigInformationTjekkiet

Timeline Photos
facebook.com

Egypten: Rejsevejledningen er opdateret. Udenrigsministeriet fraråder ikke længere ikke-nødvendige rejser til Sharm el-Sheikh og andre byer i det sydlige Sinai. Det sker blandt andet på baggrund af en samlet vurdering af de betydelige sikkerhedsmæssige tiltag i Sharm el-Sheikh lufthavn og den generelle udvikling i området.

facebook.com

USA: Indrejseforbuddet gælder ikke danskere med dobbelt statsborgerskab, hvis der rejses på dansk pas. I udgangspunktet kan danske statsborgere – også hvis de har dobbelt statsborgerskab fra et af de syv lande omfattet af indrejseforbuddet – søge om at rejse til USA på sædvanlig vis. Hvis man allerede har et visum, kan man søge om at indrejse på dette. Hvis man ikke har et visum, skal man ansøge på normal vis om ESTA eller visum. Man bør kontakte den amerikanske ambassade for yderligere oplysninger. Hvis man ikke er dansk statsborger, men er borger i et af de syv lande og opholder sig i Danmark og ønsker man at indrejse til USA, bør man kontakte den amerikanske ambassade. For nærmere detaljer kan den amerikanske ambassade kontaktes på +45 89 88 75 55 og Support-denmark@ustraveldocs.com

facebook.com

USA: De amerikanske myndigheder har den 27. januar 2017 indført rejserestriktioner for statsborgere fra Iran, Irak, Libyen, Somalia, Sudan, Syrien og Yemen. Ifølge oplysninger fra de amerikanske myndigheder er personer med dobbelt statsborgerskab også omfattet. Borgerservice og den danske ambassade i Washington arbejder på at få nærmere information om de nye regler. For nærmere oplysninger om konkrete rejser skal man henvende sig til den amerikanske ambassade i København.

facebook.com

Gambia: Sikkerhedssituationen er nu mere stabil og ikke-nødvendige rejser til landet frarådes ikke længere.

facebook.com

Quiz

NEAR Udenrigsministeriet Borgerservice

Bevar's

København, Denmark
Arts/entertainment/nightlife