Top Local Places

Wax & Nails by Masja

De Mezas Vej 18, Aarhus, Denmark
Spas/beauty/personal care
advertisement

Description

ad

Wax & Nails by Masja.  Ideen med Wax by Masja er at være repræsenteret med et stærkt team af erfarne og professionelle voksbehandlere. Vores mange års erfaring med voksbehandlinger betyder, at vi kan tilbyde alle vores kunder en yderst professionel behandling med gode resultater hver gang.
Vores største mål er, at give vores kunder den bedst tænkelige og mest nænsomme voksbehandling, og vi lægger stor vægt på, at du som kunde, føler dig godt tilpas og i trygge hænder, fra det øjeblik du træder ind ad døren hos Wax by Masja.
Hos Wax by Masja tilbyder vi hårfjerning af alle typer uønsket hårvækst med voks, og vi tilbyder bl.a. intime voksbehandlinger til både mænd og kvinder. Til intime, sensitiv og andre sarte områder på kroppen, benytter vi en speciel Lycon wax.

Nails by Masja åbnede salon den 12. oktober 2009 i Jægergårdsgade i Aarhus. For at vi kunne yder en bedre service, flyttede Vi den 4. juni 2012 i større lokaler hos Wax by Masja, på De Mezas Vej 18 i Aarhus.
Vi er et team der både arbejder med akryl, gele og air brush. Vi har et stort udvalg af natur- og hvide farver til dig, som vil holde et mere naturligt look. Ønsker du noget vildere, har vi naturligvis et stort udvalg af farver, glimmer og simili sten.
Som Specialist i Nail Art er der utallige muligheder, skal dine negle f.eks. matche din flotte kjole? Eller skal du til en fest med et specielt tema? På ferien, hvor dine negle og tånegle skal matche din bikini? Det er kun fantasien der sætter grænser Vi er eksperter i Shellac, som har været en stor succes siden det kom på markedet i Danmark. Vi forsøger løbende, at holde os opdateret i nyheder og trends indenfor nye farver, og har netop været på kursus i Shellac, for at lære om de utallige muligheder og farve kombinationer.

Hos Nails by Masja udføres der naturligvis også plejende behandlinger til hænder og fødder, hvor du opnår en stor følelse af velvære og silkeblød hud.

CONTACT

Opening Hours

mandag
09:30 - 17:30
tirsdag
09:30 - 17:30
torsdag
09:30 - 17:30
fredag
09:30 - 17:30
lørdag
09:00 - 14:00

Recommended Before and After transformation