Top Local Places

Wax & Nails by Masja

De Mezas Vej 18, Aarhus, Denmark
Nail Salon

Description

ad

Wax & Nails by Masja Wax by Masja og Nails by Masja starter ud som to separate saloner, med hvert deres speciale i henholdsvis voks- og neglebehandlinger.

Wax by Masja er i oktober 2008 Danmarks første salon, der udelukkende specialiserer sig i voksbehandlinger til både mænd og kvinder. Wax by Masja har en mission om at hjælpe både mænd og kvinder af med uønsket og generende hårvækst - på en nem og skånsom måde.

I 2009 åbner Nails by Masja i Jægergårdsgade med speciale i at lave alt indenfor neglebehandlinger - lige fra manicure til pedicure.

Begge saloner er skabt med det formål at specialisere sig indenfor hvert område, med mål om at være de bedste indenfor vores fag. På den måde sørger vi for, at vores kunder gang på gang får den bedst mulige oplevelse samt resultat. Samtidig arbejder begge saloner ud fra en filosofi om at skabe et roligt og diskret miljø, hvor det føles naturligt og indbydende at komme.

Wax by Masja og Nails by Masja rykker i 2012 under samme tag i fælles lokaler under navnet "Wax & Nails by Masja". Årsagen til flytningen er baseret på, at mange kunder besøger begge vores saloner og derfor på denne måde vil få en bedre oplevelse, når begge saloner har samme lokation.

Vi har nu fire behandlingsrum og tre negleborde, så det er muligt at bestille tid til voksbehandling, manicure, pedicure samt farvning af bryn og vipper på samme dag.


CONTACT

Quiz

NEAR Wax & Nails by Masja