Top Local Places

Boligindretning - Camilla Anthony

Aarhus, Aarhus, Denmark
Home improvement

Description

ad

boligindretning Indretning af boliger, arbejdspladser og butikker har min store interesse. Det at skabe et smukt rum med rette funktion og personligt udtryk, er noget jeg brænder for.
Vores omgivelser påvirker os og ofte er det få ændringer i indretningen der skal til for at man føler sig bedre tilpas. I hverdagen kan få ændringer give personligt overskud og opnåelse af mål, og på arbejdspladsen give et bedre arbejdsmiljø og øget omsætning.
Det er for mig et privilegium hver dag at blive inviteret ind i forskellige hjem og på arbejdspladser og få lov til at komme med ideer, råd og vejledning.
Min inspiration kommer via de mennesker jeg møder i min dagligdag. Ønsker og drømme, kan jeg hjælpe med at gøre til et overkommeligt projekt indefor en overskuelig fremtid.
Jeg fokusere på service med dig som kunde i centrum. Det vigtigste for mig er at skabe rum og omgivelser som passer til din stil og ønsker. Min opgave er at spore mig ind på dig og dine ønsker og at komme med flere ideer, som vi i fællesskab ser på og finder den rette til dig.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Lær hvordan du kan indrette dit hjem optimalt, -kom med til foredrag og bliv klogere på dit hjem. •hvad fortæller dit hjem om dig? •hvordan udnytter du pladsen? •hvilke møbler skal du vælge? •hvad gør et personligt hjem? Bliv inspireret og få ideer, der gør at du vil se anderledes på dit hjem. Alle deltager får mine 5 bedste tips, til en personlig indretning, med hjem. Som gør det let at gå igang derhjemme. Tilmelding: på info@camillaanthony.dk Betaling: 200,-/pers. (Betales inden foredraget, faktura tilsendes ved tilmelding) Sted: Rosenkrantzgade 16 C, 8000 Aarhus C Tidspunkt: 21 jan. Fra 18.00-19.30

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Lær hvordan du kan indrette dit hjem optimalt, -kom med til foredrag og bliv klogere på dit hjem. •hvad fortæller dit hjem om dig? •hvordan udnytter du pladsen? •hvilke møbler skal du vælge? •hvad gør et personligt hjem? Bliv inspireret og få ideer, der gør at du vil se anderledes på dit hjem. Alle deltager får mine 5 bedre tips, til en personlig indretning, med hjem. Som gør det let at gå igang derhjemme. Tilmelding: på info@camillaanthony.dk Betaling: 200,-/pers. (Betales inden foredraget, faktura tilsendes ved tilmelding) Sted: Rosenkrantzgade 16 C, 8000 Aarhus C Tidspunkt: 21 jan. Fra 18.00-19.30

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Your dream might be outside this zone -don't be afraid to live life.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Skal der ske nye ting i din bolig eller arbejdsplads? Kontakt for et uforpligtende tilbud: Info@camillaanthony.dk Tlf. 40989109 Og følg mig her på Facebook https://www.facebook.com/CamillaAnthony.dk/?ref=hl

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Boligindretning - Camilla Anthony