Top Local Places

SATS Aarhus

Aarhus Universitet, Aarhus, Denmark
Sorority & Fraternity

Description

ad

Studerendes Anæstesiologiske og Traumatologiske Selskab (SATS) er en forening der varetager interessen inden for anæstesiologi og traumatologi. Studerendes Anæstesiologiske og Traumatologiske Selskab (SATS) er en forening for medicinstuderende ved Aarhus Universitet, der varetager interessen inden for anæstesiologi, traumatologi og akutmedicin.

På vores hjemmeside www.sats-aarhus.dk kan du finde information om, hvem vi er og hvordan du kommer i kontakt med os, vores arrangementer samt links til en lang række emnerelaterede hjemmesider. Siden opdateres jævnligt.

SATS er et forholdsvist nyt selskab for medicinstuderende, som her i Aarhus er opstået ved stiftende generalforsamling d. 10. april 2000.

Ideen til SATS startede i september 1999 i København, da en gruppe studerende var utilfredse med uddannelses-systemets tilbud i anæstesi – kun 14 dage på intensivafdeling/ operationsgangen.

Selskabets formål er at fremme interessen for anæstesi, akutmedicin og traumatologi samt forbedre uddannelsesmulighederne indenfor disse emner.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Hjertestarterdag ❤️ vi har allerede haft en masse igennem, børn og voksne! Falck står her også, og de har lagt op til en konkurrence om hvem der kan give bedst livsreddende hjerte-lungeredning 💪🏼🚑 #satsaarhus #internationalhjertestarterdag #trygfonden #redliv #hjertestarter @ Bruuns Galleri

facebook.com

I dag er det Hjertestarterdagen❤️ Vi står i @bruunsgalleri mellem kl 10.00-18.00 og lær dig og dine venner, hvordan man diagnosticerer et hjertestop, hvordan man giver hjertelungredning og hvordan man bruger en hjertestarter. Så kig forbi og lær hvordan du kan redde et liv! 💪 #hjertestarterdagen #satsaarhus #trygfonden #yourniversity #AUmedicin

facebook.com

SATS er selvfølgelig også til Faglig dag! Kom forbi og sig hej og hør om hvad vi går og laver!😊💥☄️🔥🚑🚨🚁🚁

facebook.com

Så er det i dag kl. 16.00, vi åbner tilmeldingen til SATS Introkursus!! Der er begrænsede pladser, og tilmeldingen er først til mølle. Så skynd dig - det bliver for fedt! https://www.facebook.com/events/534101513587992/?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22ref_newsfeed_story_type%22%3A%22regular%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

facebook.com

TILMELDINGEN ER ÅBEN! Er du klar og beredt til at anlægge venflon og a-gas? Bliv en haj på et af SATS’s mest populære kurser – specielt for dig, der snart skal i klinik. Der vil være kvalificerede undervisere, beredt med masser af tålmodighed, og trygge rammer. Med andre ord – alt hvad du behøver til at få behersket disse basis discipliner. NB: det er optionelt at deltage i A-gas delen. Deltagere skal være medlem af SATS og kurset koster 25 kr. Tilmeld dig på følgende link: https://www.sats-aarhus.dk/events/venflona-gas/ Vi glæder os til at se dig!

facebook.com

TUSIND TUSIND TUSIND TAK til alle der deltog i årets Katastrofekursus! Det var SÅ meget federe end vi overhovedet kunne have drømt om! I er for vilde! 😍 - Loooove fra jeres allesammens stolte og trætte SATS Aarhus ❤️ #KK17 #yourniversity #AUmedicin

facebook.com

KK spring/summer 2018 collection 👱🏼‍♀️#figuralphlauren #kk17 #AUmedicin #SATSKK17 #satsaarhus

facebook.com

3. øvelse på SATS Katastrofekursus 2017 🔥🔥🔥#kk17 #SATSKK17 #satsaarhus

facebook.com

SATS Katastrofekursus 2017 #KK17 #yourniversity #AUmedicin #medicalsimulation @satsaarhus

facebook.com

SATS Katastrofekursus 2017 #KK17 #yourniversity #AUmedicin #medicalsimulation @satsaarhus

facebook.com

SATS er klar igen!💥 Og formanden har fundet sit nye yndlingslegetøj... #KK17 #satsaarhus #yourniversity #AUmedicin

facebook.com

Quiz

NEAR SATS Aarhus