Top Local Places

Ben & Jerrys Isbar Aarhus

Store Torv 18, Aarhus, Denmark
Restaurant/cafe

Description

ad

Vi tilbyder de lækreste is, Shakes, Belgiske vafler, Soft Ice, Muffins, Chokolade, Cookies og varm kakao

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi kan nu bekræfte at Ben & Jerry’s Non-Dairy flavors er lanceret i USA. Det er noget Ben & Jerry’s har arbejdet på meget længe, for at sikre, at også disse flavors lever op til alt det Ben & Jerry’s er kendt for: Kæmpe chunks, lækre swirls, bæredygtige og høj-kvalitets ingredienser. Ben & Jerry’s nye Non-Dairy varianter er lavet af lækker mandelmælk! Og bedst af alt, er mandlerne Fairtrade certificeret. Når det kommer til hvornår Non-Dairy vil lande i Danmark kan vi bare sige…. ”Gode ting kommer til dem som venter! Læs eventuelt den amerikanske pressemeddelelse i kommentarfeltet herunder. Følg med her på siden, så du kan holde dig opdateret på hvornår Ben & Jerrys veganske is lander i vores butik på Store Torv

Timeline Photos
facebook.com

FREE CONE DAY

FREE CONE DAY
facebook.com

Timeline Photos

GRATIS IS I BEN & JERRYS PÅ TIRSDAG. Tirsdag den 12. april er der Free Cone Day i Ben & Jerry`s Isbar på Store Torv 18 i Århus. Vi deler gratis is ud mellem kl. 15.00 - 19.00 - Tag en ven som du vil have med og kom og smag alle de spændende nye varianter. DEL GERNE!

Timeline Photos
facebook.com

ER DU VORES NYE MEDARBEJDER?. Vi mangler en fuldtidsansat i Ben & Jerrys isbar på Store Torv fra 1. April. Herudover mangler vi også studerende til at arbejde i weekender og sommerferien. Ansøgning og CV kan sendes til hm@novagroup.dk hurtigst muligt, og ansøgningen skal indeholde oplysninger om hvor meget man kan arbejde i sommerferien samt weekenderne udenfor sommerferien. Vi har åbent fra 1. April til 1. Oktober. P.S ansøgere der ikke kan arbejde i dagtimerne eller weekender vil ikke komme i betragtning. DEL GERNE!

facebook.com

Quiz

NEAR Ben & Jerrys Isbar Aarhus