Top Local Places

Wasabi Film

Filmbyen 23, 2 th, Aarhus, Denmark
Broadcasting & Media Production Company

Description

ad

Wasabi Film  Vi er et produktionsselskab med stor erfaring indenfor primetime tv-produktion. Filmbyen Aarhus er vores base med udsigt udover havnefronten. Vi løser opgaver til DR1-DR2-TV2, corporate imagefilm, reklamefilm med et stærkt og bredt netværk i branchen.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ohøj derude! ⛵ Vi har lavet film for en af de største sportsbegivenheder på dansk grund nogensinde. Følg verdens dygtigste sejlere til VM i sejlsport i Aarhus til sommer! Vi glæder os. ☀️

facebook.com

Vi har haft et fantastisk år 2017 på Wasabi Film! Se hvad vi har lavet her! Godt nytår til jer allesammen!

facebook.com

Så er der ny film for Aarstiderne. Vi er stolte over at have indgået et nyt tæt samarbejde med endnu et stort brand, der har et originalt koncept og noget på hjerte - dét kan vi li'! Filmen Vises på TV 2 og TV3 i det nye år.

facebook.com

Tusinder så med, da afslutningsfilmen for 2017 blev vist på havnens helt store lærred. Vi takker Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad for at lade Wasabi Film producere den afsluttende film, hvor der indgik filmklip fra mange af kulturårets smukke og storslåede begivenheder.

facebook.com

Sådan! Endnu en stor aften på havnen i Aarhus og et endnu større filmlærred. Tak til vejrguderne og til Aarhus 2017 for, at vi fik lov til at åbne og lukke kulturåret med en film.

facebook.com

Yes, premiere på vores Aarhus 2017-afslutningsfilm på det store lærred på Aarhus Rådhus, -og der blev taget godt imod den. I dag gælder det så det største lærred på Aarhus Havn fra kl. 17. Kom frisk til den store afslutningsfest !!!

facebook.com

Vi er ved at lægge sidste hånd på afslutningsfilmen for Aarhus 2017 og mød op til den afsluttende ceremoni ved Dokk1 nu på lørdag fra kl 17.00 og se finale filmen. Eller gense vores film fra åbningen.

facebook.com

"Du tror det løgn". Ny Svindler film ude produceret af Wasabi. Glædelig 1. december. Like og del for den gode sag👍

facebook.com

Wasabi er super stolte over at have skudt denne kampagne - #dutrordeterløgn#

facebook.com

Tak til alle der kom til premiere på de 3 musikdokumentarer "WE GOT MUSIC //stories" i 'O' Space i torsdags. Her er et klip fra koncerten med Bas-Ida, der fyrede den af på premiere-aftenen. Se de 3 film om Bas-ida, LISS og sangen "Hjem til Aarhus" i 'O' Space, Mindet 6, i den hvide DLG-bygning på havnen i Aarhus frem til mandag. Wasabi Film er ved at flække af stolthed og takker for alle "roserne".

facebook.com

Trailer til musikdokumentaren om sangen "Hjem til Aarhus" i serien "WE GOT MUSIC // stories"! "Tag vennerne under armen og kom ned og se hele dokumentarfilmen i 'O' Space denne weekend 27/10-30/10 kører fra kl. 11.00-18.00 i loop. I sommeren 1985 skrev Niels Kirkegård og Jens Folmer Jepsen det upåagtede hit ”Hjem til Aarhus”. Kærlighedserklæringen til smilets by, som slet ikke var tiltænkt en plads på pladen, skulle ikke bare blive en landeplag, men også Europas bedste nationale hit i 1987. 30 år efter, ser På Slaget 12 tilbage på det megahit som slet ikke skulle være. Det hit som blev et symbol for både dem og Aarhus.

facebook.com

Så kom der en lille smagsprøve på Wasabi Films musikdokumentar om Ida Nielsen også kendt som Bas-Ida, under overskriften "WE GOT MUSIC"! Kom ned og se hele dokumentaren på stort lærred i O space denne weekend 27/10-30/10 fra kl. 11.00.

facebook.com

Quiz

NEAR Wasabi Film