Top Local Places

TeamVikaren.dk

Rytoften 5, 1 sal., Aarhus, Denmark
Recruiter

Description

ad

TeamVikaren.dk's kunder har travlt, derfor søger vi DIG, ring 70 110 115 allerede nu, og måske du allerede er i arbejde i morgen.  TeamVikaren.dk er et af Danmarks største landsdækkende vikarbureauer

Vi er et 100 % danskejet vikarbureau med mere end 25 års erfaring fra vikarbranchen. TeamVikaren.dk leverer vikarløsninger og foretager personaleudvælgelse for en række kunder i hele Danmark, og vi beskæftiger ca. 750 vikarer dagligt, fra vores elleve kontorer fordelt rundt i landet.

På alle kontorer har vi lokalkendte konsulenter, som sidder klar til at servicere vores kunder, modtage ansøgninger fra potentielle nye vikarer og hjælpe virksomheder med rekruttering af de rette kandidater til ledige stillinger.
Førende på vores felt

Gennem opkøb af vikarbureauerne Profil Vikar, Connect, Globel Danmark A/S, Jobvikar, Absolut Personaleservice og Vikar Gruppen Danmark har TeamVikaren.dk i dag en størrelse og professionalisme inden for vores felt, som gør, at der bliver lagt mærke til os. Og TeamVikaren.dk vil fortsat udvide, i takt med den stigende efterspørgsel.
Vores logo fortæller, hvem vi er

De tre farver i vores logo repræsenterer hver især de værdier, der spiller en aktiv rolle i måden, vi arbejder på hos TeamVikaren.dk.
GUL repræsenterer præcision: Vi leverer kvalitet med den rette timing og løser kundens opgaver optimalt.

BLÅ står for samarbejde og en professionel tilgang til at løse vores opgaver.
RØD symboliserer nærhed: Den tætte dialog med vores kunder og i kontakten til de lokale aktører.
Vi har den rette vikar- eller rekrutteringsløsning til din virksomhed

TeamVikaren.dk samarbejder med såvel enkeltmandsfirmaet som med de store spillere på markedet. Og vi deltager aktivt og konstruktivt, når vores kunder skal træffe vigtige beslutninger om f.eks. rekruttering.

TeamVikaren.dk har 24 timers døgnvagt, 365 dage om året. Vi tilbyder desuden fri rekruttering til vores fastaftalekunder inden for industri, produktion, lager og logistik.

Vores fælles fodslag er "RETTE MEDARBEJDER PÅ RETTE PLADS". Og vi arbejder altid ud fra den holdning, at vi hellere vil sige nej til en ordre end at skuffe kunden. Det, mener vi, er rigtigt samarbejde.
Tag kontakt, og vi vil servicere jer på bedste vis.

Vikarløsninger hos vikarbureauet | Bliv vikar hos TeamVikaren.dk | Vikarbureau og rekruttering | Hvad siger vores kunder?

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I dag er der fest hos TeamVikaren / PersonaleBørsen. Selv om vi skal sige farvel til en af vores faste vikarer gennem halvandet år, så fejrer vi, at Christian har fået tilbudt læreplads hos en af de virksomheder, han har været tilknyttet som vikar. Han har prøvet mange forskellige virksomheder og jobs i sin tid hos TeamVikaren, men nu blev muligheden for en fast stilling aktuelt. Vi har spurgt Christian, hvad han synes om tiden som vikar: "Jeg har været rigtig glad for at være hos TeamVikaren, fordi I altid har været hurtige til at finde job til mig. Men det er nu også virkelig dejligt, at jeg i dag har opnået det, som jeg ville til at starte med". Tillykke med lærepladsen Christian, du ønskes alt det bedste fremadrettet.

facebook.com

Engelsktalende, spanske faglærte og ufaglærte medarbejdere er efterspurgte af danske virksomheder. Se bare indslaget fra TV2 midt/vest, hvor to spaniere er faldet godt til på Sjørring maskinfabrik. TeamVikaren / PersonaleBørsen er også repræsenteret i Spanien og finder de folk, du har brug for.

facebook.com

Har du en fiberteknisk baggrund, og er du dygtig til at lede og spare med dine kollegaer? Er du den fødte leder, som kender til alle led i en fiberinstallation? Så er dét dig, som vores kundevirksomhed i Kolding mangler: de søger medarbejdere som er dygtige, struktureret og interesseret i at lære nyt. Lyder det interessant – så følg linket for flere information: http://www.teamvikaren.dk/job/projektleder-til-fiberteknik-i-kolding-22102/

facebook.com

10 år hos TeamVikaren / PersonaleBørsen. Personalekonsulent. Thomas Sørensen havde 10 års jubilæum 2. oktober. Noget af en bedrift i en virksomhed, der i samme periode er vokset fra spæd iværksætter til en af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsvirksomheder. Thomas bliver sågar kaldt 'Dinosaurus' blandt kollegerne, fordi han har været i branchen så længe og har været med til udvikle og etablere alle vores kontorer. Og lige netop forandringerne, væksten og udviklingen af TeamVikaren/PersonaleBørsen har været Thomas' brændstof alle årene. Han er lidt som fast inventar og blev fortjent hyldet med en formidabel whiskey, som han er kendt for at elske. Tager du også hatten af for at Thomas har været i den samme virksomhed i 10 år?

facebook.com

Har du lyst til at servicere og sælge attraktive løsninger til kunder, hvor du ovenikøbet skal ringe inbound? Trives du i et performance – og konkurrencepræget miljø, hvor du bliver udfordret og uddannet i de produkter, som du skal sælge. Vil du gerne arbejde i et godt miljø med gode og entusiastiske kollegaer – så har vi jobbet til dig. Vores kunde i Kolding søger medarbejdere til fastansættelse hurtigst muligt, så lyder det som noget for dig så følg linket for at ansøge: http://www.teamvikaren.dk/job/fast-job-kundekonsulent-kolding/

facebook.com

Er du en dygtig, fleksibel og engageret person, som gerne vil arbejde på et pluk & pak lager, hvor containertømning bliver en af dine daglige opgaver? Så søger vores kunde i Herning området medarbejdere lige nu, som er mødestabile og som gerne vil arbejde i et godt team med gode kollegaer. Lyder det som noget for dig, så send os en ansøgning ved at følge linket: http://www.teamvikaren.dk/job/teamvikaren-soeger-vikarer-lager-pluk-pak-containertoemning-mm-herning-omegn/ Fandt du ikke dét, som du søgte? Så har vi lige nu mere end 100 forskellige jobs, så lad os hjælpe med, at finde ét til dig også - følg link for flere information: http://www.teamvikaren.dk/job/

facebook.com

facebook.com

Har du erfaring med proces optimering og kvalitetskontrol af proces anlæg? Er du som person kreativ, løsningsorienteret og arbejder du struktureret? Så har vi jobbet til dig. Vores kunde i Aarhus området søger medarbejdere til deres pulverlak anlæg med henblik på fastansættelse. Lyder det, som noget for dig? Så søg stillingen ved at følge linket her: http://www.teamvikaren.dk/job/medarbejder-til-proces-optimering-og-kvalitetskontrol-soeges-for-virksomhed-uden-for-aarhus-21737/

facebook.com

VI kigger i dag, den her solrige onsdag, tilbage på sidste uges festligheder, hvor TeamVikaren / PersonaleBørsen og Chris Anker fik fint besøg af vinderne Alex og Malene, som kom og hilste på. De vandt billetter til sidste og 5 etape i PostNord – Danmark rundt, og der var fart over feltet hele løbet igennem. Vores helt egen Steffen Kromann var en del af festlighederne hele ugen, og vi ser allerede frem til næste år.

facebook.com

Så sluttede PostNord – Danmark rundt 2017 i sidste uge, og det var i sandhed en fornøjelse for vores og Riwal Platform Cycling Team’s vedkommende. Vi hos TeamVikaren / PersonaleBørsen havde fint besøg næsten hver dag af vinderne fra vores cykelkonkurrence. Riwal Platform Cycling Team var godt med hele løbet igennem, og sad fra starten solidt på bakketrøjen. Tak for den her gang. Få et kig med på nogle af de bedste øjeblikke:

facebook.com

Gårsdagens vindere nåede sikkert frem på trods af regnen. Selvom det var en våd fornøjelse, mødte Per og hans søn Mads glædeligt op til mødet med Chris Anker. Følg med i dag på PersonaleBørsens facebookside: https://www.facebook.com/personaleborsen.dk/, hvor Riwal Platform Cycling Team og de andre hold cykler 3. etape i gang.

facebook.com

Er du udlært VVS montør, og har du speciale i kanal -og rørmontering? Er du selvstændig, struktureret og praktisk orienteret - så har vi jobbet til dig. Vores kunde i Storkøbenhavn søger medarbejdere. Lyder det interessant, så søg jobbet ved at følge linket: http://www.teamvikaren.dk/job/vvs-til-storkoebenhavn-1504629658/

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

streetburgmandrikkeraltforlidtrootbeeridetherland

Gæt hvem der fik et arbejde OG en rootbeer i dag? Du får lidt hjælp - det er mig. #mandrikkeraltforlidtrootbeeridetherland

mandrikkeraltforlidtrootbeeridetherland
@streetburg, instagram.com

Quiz

NEAR TeamVikaren.dk