Top Local Places

SNAK

Søndre Ringgade 55, Aarhus, Denmark
Company

Description

ad

SNAK skaber stærkere relationer.
SNAK er et kortspil og meget mere!
www.SNAKspil.dk Vi lever i en tid, hvor vi er tættere forbundet end nogensinde før.
Vi kommunikerer på tværs af verdenshave og kulturskel, får job gennem vores netværk og fortæller vores liv til hinanden på de sociale medier.
Alligevel har mange af os svært ved kommunikationen i vores relationer – eller, sagt som det er: Vi har svært ved at få taget de gode snakke med vores venner.
Hos SNAK vil vi gerne gå foran og tage det første skridt i retningen af en verden, hvor det er naturligt at dyrke sine venskaber og få taget de gode snakke. Vi tror på, at det kan lade sig gøre, og vi har erfaret at vores måde at gå til det på gør en forskel for mange mennesker.

SNAK er et kortspil, der med enkle regler og virkemidler skaber rammen om den gode snak mellem dig og dine venner. Du kan læse meget mere om det her på siden.

SNAK er også mange andre ting.

SNAK er foredrag - om at finde mening og retning i sit liv, om at kæmpe for sine venskaber, om at bruge sin passion til at gøre en forskel.

SNAK er en virksomhed – vi sælger SNAK-spil, merchandise, skaber events og er i gang med at udgive en bog om venskaber.

SNAK er dog først og fremmest en bevægelse – Vi har mange forskellige frivillige tilknyttet opgaver og projekter, og gør alt hvad vi kan for at sige tak ved at give SNAK-fans masser af taletid og medbestemmelse – blandt andet på de sociale medier. Vi samles omkring troen på at vi kan gøre en forskel sammen


CONTACT

Quiz

NEAR SNAK