Top Local Places

S'vinbar

Klostergade 62, Aarhus, Denmark
Bar

Description

ad

S'vinbar er en butik og vinbar med plads til alle. Her slapper vi af og nyder vinen for hvad den er. S'vinbar er en butik og vinbar med plads til alle. Her slapper vi af og nyder vinen for hvad den er. Hvis du vil nørde og udfordres, er vi med på den værste! Hvis du bare vil hygge med vennerne og nyde et godt glas vin, holder vi os i baggrunden og lader historierne vente.

Vi har mere end 250 forskellige vine på kortet, hvoraf størstedelen serveres på glas. Glas priserne starter ved 50 kr. og slutter ved 140 kr. Derudover har vi "Dagens Flight", som er en uformel mini vinsmagning med 3 mindre glas vin til 150 kr. Temaet skifter dagligt og tager typisk udgangspunkt i emner som terroir, druesort eller land.

En gang om måneden afholder vi "Månedens smagning". Her nørder vi helt vildt og der vil være rig mulighed for at lære mere om producenter, druer og område. Vi afholder også gerne vinsmagninger for private, virksomheder, vinklubber m.m. Så ring endelig eller kig forbi til en snak om mulighederne, for de er mange!

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

CONTACT

Quiz

NEAR S'vinbar