Top Local Places

Oli-GAK

Mejlgade 46, Aarhus, Denmark
Restaurant/cafe

Description

ad

Det klassisk fransk bonde køkken med et strejf af Olivier "Han iværksætter og
iværksætter hele tiden

For fjerde gang starter Mejlgades importerede franskmand nu en ny restaurant virksomhed op.
Og de første 3 går vel at mærke ganske udmærket.
Olivier Miens kan bare ikke lade være med at sætte nye ting i gang.
Det nyeste initiativ er en BAR MOULE med et anstrøg af Gastro- og grill-bar. Navnet er OLI-GAK og skulle efter sigende ikke ha’ noget at gøre med, at Oliver Miens har et udpræget fransk temperament.

OLI-GAK, Baggården i Mejlgade  46,  Aarhus, vil både sælge ud af huset og servere på stedet. Det bliver det franske landkøkken, der kommer til at præge retterne – bøffer, små franske specialiteter og selvfølgelig MUSLINGER på forskellig vis. Dertil komme at en nyindkøbt  ”Rotisetie” vil grille kyllinger hver aften til sent,  til glæde både for folk på vej i byen – og andre på vej hjem.
Prisniveauet er som aarhusianerne er blevet vænnet til gennem Olivers 15 år i Mejlgade – først på Restaurant St. Oluf, så på grillbaren OliNico og senest og også stadig på OliBistro i Mejlgade  41.
Olivier Miens importerer selv vin og druesaft fra sin hjemegn – Savoie i det sydøstlige Frankrig tæt ved Italien ligesom Kokkenes Kurér – Peter Paris er stor-leverandør til Olivier Miens lille gastronomiske imperium i skarp konkurrence med lokale østjyske leverandører af grøntsager, fisk og kød.

OLI-GAK, Mejlgade 46, Baggården – tlf. 86 17 07 70."

Quiz

NEAR Oli-GAK