Top Local Places

Sjak27 kontorfællesskab

Mejlgade 27, 1. sal, baghuset, Aarhus, Denmark
Local Business

Description

ad

Kontorfællesskab i Mejlgade i Aarhus, hvor fællesskabet betyder meget både socialt og fagligt. Her er der mentalt frirum til at være sig selv og tænke højt Sjak27 er et arbejdsfællesskab med selvstændige og iværksættere, hvor vi arbejder sammen som gode kollegaer. Du kan også leje vores dejlige mødelokale på 2. sal eller leje specialepladser.

I Sjak27 betyder fællesskabet meget både socialt og fagligt.

Sjak27 ligger i Mejlgade 27 i en hyggelig 151 m2 lys lejlighed i to plan. På 1. sal er der kontorpladser, spisekøkken, wc og bad. På 2. sal er der et lækkert stort mødelokale og samtalerum. Der er franske altaner, udsigt til domkirken og adgang til en hyggelig brostensbelagt baggård.

Hos os er der mentalt frirum til at være sig selv og tænke højt, imens vi arbejder med vores forretning og projekter. Vi har gode forbindelser til byens iværksættermiljø og andre fællesskaber og netværk.

** Værdier **
• Vi videndeler og kan løse opgaver sammen
• Drives ud fra "leave no trace", når vi benytter faciliteterne
• Selvorganiserende og medindflydelse (kaffe, mad og sociale arrangementer - alle er ikke ens)
• Vi mødes til hver måned, hvor vi tager fælles beslutninger
• Mottoet er: Vi finder ud af det

** Faciliteter **
• 151 m2 lyst kontor i to niveauer

• 120/60 mbit internet (Stofa kabel)
• 50" tv i møderum med netadgang
• Køkken med spiseplads og wc og bad
• Lyst møderum med franske altaner og plads til 12-14 personer
• Netværks farveprinter (A4)

** Netværk **
• Jævnlige sparringsmøder i fællesskabet
• Månedligt husmøde (obligatorisk)
• Medlem af Mød Mejlgade netværket (over 130 virksomheder)
• Del at et kreativt og pulserende liv i Mejlgade og Latinerkvarteret
• Samarbejde med andre iværksætterkontorer, kommune, uddannelser mv.
• Netværksarrangementer, videndeling og socialt samvær

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gaest

Gaest var forbi til et interview om, hvorfor Sjak27 kontorfællesskab bruger deres platform til at udleje vores mødelokale. Her et par tips til gode mødelokale karma: Sander lægger nemlig stor vægt på at være positiv, og at skabe særlig stemning: Der er altid stearinlys på bordene, og folk kan være sikre på at komme lidt ned i gear. Det er for i øvrigt også kodeordet til det trådløse netværk; “ingen stress”. ;-)

facebook.com

Sjak27 kontorfællesskab's cover photo

Sjak27 kontorfællesskab's cover photo
facebook.com

De mest populære lokaler i Aarhus

Mødelokalet i Sjak27 kontorfællesskab er et af de mest populære at leje gennem Gaest. Det da mega sejt. Det er også et hyggeligt loft vi har - til en god pris. :-)

facebook.com

Timeline Photos

Fishy Friday!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Så sker der stort nyt: Kristine Vestergaard Bjerre er nu vært i Sjak27 kontorfællesskab. Det er super cool, for så er vi to om at drive stedet til daglig. :-) Kristine vil stå for sociale og faglige møder, holde styr på medier og generelt bare hjælpe til at gøre Sjak27 et endnu hyggeligere og mere socialt sted. :-) :-) Kh Sander Jensen

Timeline Photos
facebook.com

Sjak27

BIMS AF AT ARBEJDE HJEMME? Savner du socialt samvær og faglig sparring i et cool kontorfællesskab midt i Latinerkvarteret i Aarhus? Sjak27 kontorfællesskab er perfekt til iværksættere, selvstændige eller studerende. Tjek www.sjak27.dk, hej@sjak27.dk, 30 28 84 42. :-)

facebook.com

Karlbak

START SELV - en pixibog med 10 gode råd til dig, der er i gang med et skabe et selvstændigt arbejdsliv. :-)

facebook.com

Photos from Sjak27 kontorfællesskab's post

Så mangler vi bare dig. :-) Kom til reception i dag Mejlgade 27. Smilets By. :-D https://www.facebook.com/events/2162709427288143/

Photos from Sjak27 kontorfællesskab's post
facebook.com

Turistmagasin - Side 24

Seje Anderledes 10. fra Aarhus Efterskole har lavet en alternativ turistguide om Aarhus, Mejlgade og Sjak27 og mig Sander Jensen, der driver kontorfællesskabet. De har interviewet super mange andre spændende personligheder. Imponerende. Læs: Aarhus, kapitel 2 :-)

facebook.com

Fødselsdags- og indflytterfest

Sjak27 kontorfællesskab er blevet 2 år gammel og app-bureauet House of Code har åbnet kontor i Aarhus. Det skal fejres! Kom og fest med alle os fra Sjak27. Der kommer en masse dejlige forskellige mennesker; iværksættere, erhvervsfolk, kreative sjæle, revisorer, politikere, spirituelle og teknokrater. Alle er velkommen. :-) Fri bar og lidt at spise. DJ's, hygge og netværk. Vi begynder kl. 15 med reception, der traditionen tro udvikler sig til fest senere på aftenen med dans i køkkenet. Så længe der er øl, vin og sprut i baren - dog senest til kl. 23. :-) Vi glæder os til at se jer! Tag gerne en ven med.

Fødselsdags- og indflytterfest
facebook.com

Sjak27 kontorfællesskab

Sjak27 kontorfællesskab
facebook.com

Sjak27 kontorfællesskab

Sjak27 kontorfællesskab
facebook.com

Quiz

NEAR Sjak27 kontorfællesskab