Top Local Places

Events by Lee

, Aarhus, Denmark
Event planning/event services

Description

ad

Events by Lee er et kreativ, nytækning, event design firma, der har specialiseret sig i at planlægge,  skabe og producere unikke events. From set up to clean up.Events by Lee er et kreativ, nytækning, event design firma, der har specialiseret sig i at planlægge,  skabe og producere unikke bryllupper, events og private fester vores kunder drømmer om. Vores mål er at levere uforglemmelige oplevelse i særdeles høj klasse og med fokus på kundens ønsker og behov til fordelagtig priser.


Planlægger du et arrangement af enhver størrelse kan blive en meget overvældende og tidskrævende proces, derfor er vi her for at hjælpe jer fra start til slut hvor alle facetter af festen er dækket, men I kan også selv sammensætte de ting , I vil have os til at lave. Vi bestræber os på at imødekomme dine ønsker ned til det mindste detaljer for at undgå unødige ærgrelser. Det vigtigste er, at I får den livesoplevelse med prikket over iet.Vi ved hvor vigtigt det er at sammensætte en fantastiske oplevelse for dig, dine venner og familie, og vi  levere ikke kun lige, hvad du ønskede, men endnu bedre end du forestillet dig.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Love Bites, A Valentine's Special

Valentines is just around the corner, why not surprise your love one with an unforgettable evening filled with music, good food, fun and romance? Dont wait too long as seats are limited! Seats are reserved only after payment. For questions, send a msg or contact us @ 31705877 https://www.facebook.com/events/478466222360297/ #eventsbylee #LoveBites

Love Bites, A Valentine's Special
facebook.com

Quiz

NEAR Events by Lee