Top Local Places

Flexlet.dk

Jægergårdsgade 2B Århus C , Aarhus, Denmark
Automotive

Description

ad

Flex Leasing på danske plader selvom køretøjet ikke har betalt fuld dansk registreringsafgift på 180 %. Flex Leasing er et andet ord for leasing. Flexleasing er periodebestemt med en kortere eller længere perioder for betaling af den danske registreringsafgift, således der kun betales registreringsafgift for den periode bilen er leaset.
Flexleasingkonceptet er først rigtigt sjovt for Dig, når bilen er over 36. måneder, hvor registreringsafgiften beregnes helt ned til 0,5 % pr. måned.

Konceptet er fuldt ud lovligt, og bilerne er på danske plader. Flexlet har været med fra start, da EU godkendte konceptet i januar 2010.

Hos Flexlet har vi specialiseret os i at finde brugte, kvalitetsbiler i Tyskland, importere dem til Danmark og lade afgiftsfordelen komme vore kunder til gode med en favorabel månedlig afgift.
Ved at handle med Flexlet kan du få den mest attraktive bil til den gunstigste pris – uanset om du er virksomhed eller privat.

Hos Flexlet arbejder vi ikke sammen med ét, men med flere finansierings- og leasingselskaber, så vi sikrer dig den optimale pris pr. måned i forhold til præcis den bil, du ønsker. Hver kunde får skræddersyet flexleasingen på den ønsket bil, alt efter behov for likviditet i leasingperioden. Og det er, sammen med vilkårene for typisk Flex Leasing generelt, din store fordel - og genvejen til din drømmebil.

CONTACT

Quiz

NEAR Flexlet.dk

FF2

Aarhus, Denmark
Local Business