Top Local Places

Frivilligcenter Aarhus

Grønnegade 80, 1. sal, Aarhus, Denmark
Non-governmental organization (ngo)

Description

ad

Frivilligcenter Aarhus er byens netværksorganisation for frivilligt socialt arbejde. Vi samarbejder med foreninger, frivillige, kommune og virksomheder. Frivilligcenter Aarhus er byens nervepunkt, når det kommer til det frivillige sociale arbejde. Vi støtter de frivillige sociale foreninger og formidler frivilligt arbejde lokalt i Aarhus.

Frivilligcenter Aarhus er en non-profit organisation, der har til formål at støtte, udvikle og fremme den frivillige sociale indsats for sårbare og socialt udsatte mennesker.

Frivilligcenteret blev grundlagt i 1992, da Socialministeriet afsatte penge til frivillighedsformidlinger rundt omkring i Danmark.

Frivilligcenteret yder konsulentstøtte til foreninger, både nye og gamle. Som de eneste i Aarhus afholder vi frivilligsamtaler med alle, der er interesserede i at tage del i det frivillige miljø.

En gang om året er vi en del af Danmarks nationale frivillighedsdag, Frivillig Fredag, som foregår den sidste fredag i september. Dette er en unik mulighed for at møde et bredt udsnit af de over 400 foreninger, vi har i vores netværk.

Som medlem af Frivilligcenter Aarhus har I mulighed for at låne lokaler, få sparring med vores erfarne konsulenter om alt fra foreningsopstart, rekruttering af frivillige og markedsføring og blive en del af det stærke foreningsnetværk. Kontakt os for mere information, rundvisning og en kop kaffe i Grønnegade 80.


CONTACT

Quiz

NEAR Frivilligcenter Aarhus